Neler Yeni

🔥İndirim Apple iPhone 13 33.279 TL

antiKoR71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Dünyalı Birisi
Ee sonuç? iOS 60Hz ile Xiaomi Redmi abidikgubidikX5 model 90-120Hz ekrandan daha pürüzsüz bir deneyim sunuyor mu? Sunuyorsa refreshrate tek başına bir şey ifade etmiyor demektir, üstteki mesajımla aynı sonuca geliyor.
Yani apple savunan birini göreyim de saldırayım kafasından çıkmadığınız sürece bir şeyleri açıklamak zor. Kağıt üstünden özellik okuyup teknoloji ağalığı yapıyor forumun %90'ı.

Ben s24u kullanıyorum, adamda a15 var gelip bana s24u hakkında ahkam kesiyor örneğin, komik.
Poco F5 PRO > Iphone 13
KARŞILAŞTIRMA

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
İphone 13 kullanıyorum hayatımın her yerinde 144 hz veya 165 hz kullanırken telefonda 60 hz kullanmak beni gram rahatsız etmedi ekranı dışında pil ömrü de benim kullanımım için yeterli ancak ufak tefek problemleri de mevcut eğer bütçeniz varsa prosuna yönelmenizi tavsiye ederim yoksa da iphone alacağım diyorsanız iyi tercihlerden biri

D~LAW

80+
s24u kullanıyorum, adamda a15 var gelip bana s24u hakkında ahkam kesiyor örneğin, komik.
Size bir şey sormak istiyorum, ben hep Samsung kullandım diğer markalar hakkında bir fikrim yok.
Şu an tab s9 tabletimde animasyonlarında günde 2 3 kere takılma oluyor mesela 3e bölüp alttan kaydırınca ana menüye dönerken felan, telefonum da Samsung onda da günde 2 3 defa animasyon odaklı problem yaşıyorum s22 s23 ultra kullananlar da animasyonlarda sıkıntı var diyorlar s24 ultranın animasyonları nasıl özellikle iPhone'a kıyasla.
Bu telefon tabletten çok one uı vs ios karşılaştırması ama s24 ultra (exynos) kullanan birinin deyimini merak ediyorum.

berkcans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
berk can
İkinci el iPhone 13 alınır mı hocalarım?

D~LAW

80+
Size bir şey sormak istiyorum, ben hep Samsung kullandım diğer markalar hakkında bir fikrim yok.
Şu an tab s9 tabletimde animasyonlarında günde 2 3 kere takılma oluyor mesela 3e bölüp alttan kaydırınca ana menüye dönerken felan, telefonum da Samsung onda da günde 2 3 defa animasyon odaklı problem yaşıyorum s22 s23 ultra kullananlar da animasyonlarda sıkıntı var diyorlar s24 ultranın animasyonları nasıl özellikle iPhone'a kıyasla.
Bu telefon tabletten çok one uı vs ios karşılaştırması ama s24 ultra (exynos) kullanan birinin deyimini merak ediyorum.
@spitfire buraya bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,220
Üyeler
161,256
Son üye