Neler Yeni

iphone 11 alacağım Almalımıyım ?

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uygunsuz davranış
5S BTK tarafından yasaklanmış bir telefon :D
G3 zaten LG'nin bitişini getiren telefon değil miydi?

Tek vasfın birilerinden önce dünyaya gelmek sanırım :) "Başka vasıflar edin" Çok yazık
oğlum ***** mısın sen? 5s in yasaklanması ile ne alakası var **********.o sinyal ile ilgili sorundu. snapdragonun son nesli idi ve kötü cihazlardı.aptalın tekisin.

oğlum ***** mısın sen? 5s in yasaklanması ile ne alakası var **********.o sinyal ile ilgili sorundu. snapdragonun son nesli idi ve kötü cihazlardı.aptalın tekisin.
hocam küfür etmeyin ban yersiniz

Avolay

80+ Gold
ÇİKİ ÇİKİ BAN 🤭😳

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
rtx
xbox series s al yanına da uygun fiyatlı bi android al seni iadere eder, gamespass teki yüzlerce oyunun tadını çıkartırsın.

Avolay

80+ Gold

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Hocam telefonda ne kadar zaman harcayacaksınız?
ona göre almanızı öneririm. Zamanınızın çoğunu PC veya konsolda harcayacaksanız iphone 11 almaya gerek yok. Ama ben instagram kullanıcam, mobil oyun oynayacam diyorsan iphone 11 al.
konsol olarak series s almanızı öneririm. Exculusive oyunlar çok az ama gamepass e rdr2 eklenecek diye duydum. ve gamepass çok ucuz aylık 29 tl.

Avolay

80+ Gold
hocam saygı duy bari adam belli ki büyük birisi ya da yaşı büyük olsa bile abiliği sen yap
Bana liseli velet diyen ve tek kriteri yaş olan birine karşı yeterince saygılıydım bence. Teşekkürler...

Kızgın atmanızın sebebi nedir?

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Güvenlik Konusunda İphone un androide göre tek üstünlüğü virüs olabilir. Onu da jailbreak yaparsanız hiçbir koruması kalmaz telefonun. iOS hesap makinesine ne zaman hangi saatte girdiğini bile öğrenebiliyor. Aynı şey androidde de öyle en ünlü markaların default applerinde bilgi toplama virüsleri bulundu. Ben telefondan oyun oynama çok sıcak bakmıyorum. Çok kompakt cihazlar ve uzun solukta oynanabilecek max 5 10 oyun var. Birde yazılım işlerine ve kurcalamaya meraklı olduğum için daha çok android telefonları sevdiğimden kaynaklı Xiaomi alır. Saf Android kurar hayatıma devam ederdim. Ama burda gelipte en son s3 mini android kitkat kullananlar 7-8 bin liralık telefonlarla androidi kapıştırıyorlar. Çok araştırdım hangi telefonun kamerası daha iyi diye bildiğim tek bir şey varsa full uyumlu gcam portu kullanırsan xiaomi de bile sağlam fotoğraf çekebiliyorsun. Bu arada instagram story lerinin androidlerde kötü çıkmasının başlıca sebebi androidin çok telefon varyasyonu olduğundan optimize etmesi zor olması. Ama çok basit toollar ile fotoğraflarınızı instagramın istediği çözünürlüklere ayarlayıp kalite düşüşü yaşamadan fotoğraf yükleyebilirsiniz. Ben olsaydım işin içinde oyun konsolu ya da bilgisayar varsa. Telefonu günlük kullanım için a71 alıp PS4 den oyun oynardım.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Avolay

80+ Gold
Mi 10T pro alırdım onu alacağıma Android rahatlığı + batarya + ekran çözünürlüğü (Ekran paneli kaliteli Iphone'da çok fark göremezsin)
Gülücük atan reisler "alırdım" diyorum zaten :)
Kendi fikrim yani benim kullanımım buna daha uygun konsol sevmiyorum direkt Mi 10T Pro alır kalan parayı da yatırım yapardım
Parentez içindeki cümle Iphone 720p ama hissettirmez manasında

Bana liseli velet diyen ve tek kriteri yaş olan birine karşı yeterince saygılıydım bence. Teşekkürler...

Kızgın atmanızın sebebi nedir?
hocam insanlara sürekli xaiomi tavsiye ediyorsunuz ve başka telefon önerenlerle de kavga ediyorsunuz
başka telefon konularında da sizin başkalarıyla kavga ettiğinizi çok gördüm neden kavga ediyorsunuz
başka kişiler kavga etmezken sizin kavga etmeniz kırıcı
hangi forum konusu olduğunu sorarsanız hatırlamıyorum ama hatırlasam linkini paylaşırım buradan

Top Bottom