Neler Yeni

iphone 11 alacağım Almalımıyım ?

Avolay

80+ Gold
hocam insanlara sürekli xaiomi tavsiye ediyorsunuz ve başka telefon önerenlerle de kavga ediyorsunuz
başka telefon konularında da sizin başkalarıyla kavga ettiğinizi çok gördüm neden kavga ediyorsunuz
başka kişiler kavga etmezken sizin kavga etmeniz kırıcı
hangi forum konusu olduğunu sorarsanız hatırlamıyorum ama hatırlasam linkini paylaşırım buradan
Tartışırım genelde ama kaynaksız sallayanlara sabredemiyorum. Belli bir bütçe altı Samsung , TCL , Xiaomi zaten hocam ne önermemi bekliyorsunuz? :D
Şuanda kullandığım telefonu beğensem de önermem mesela 1000 lira zam yedi aldım alalı başka modeller vardır

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
@EnverPasha Ama öyle deme 10megapixel + kamera yazılımı = 100 megapixel adamlar 100megapixel koyupta teleskop yapmayalım diye korkuyor. Benim apple eko sisteminde sevmediğim şey bütçeleri olduğu halde (olması gerek çünkü android telefonlar ram yerine taş koymuyor) herşeyi alternatif birşeylerle ve bahanelerle doldurması.

Avolay

80+ Gold
@EnverPasha Ama öyle deme 10megapixel + kamera yazılımı = 100 megapixel adamlar 100megapixel koyupta teleskop yapmayalım diye korkuyor. Benim apple eko sisteminde sevmediğim şey bütçeleri olduğu halde (olması gerek çünkü android telefonlar ram yerine taş koymuyor) herşeyi alternatif birşeylerle ve bahanelerle doldurması.
Kamera yazılımı dediğin şeyi artık Androidler aştı, Apple'ın tek artısı video benim için

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Kamera yazılımı dediğin şeyi artık Androidler aştı, Apple'ın tek artısı video benim için
Ama ben yinede sırf video çekmek için 7k ya telefon almazdım amacım video çekmekse neden telefon alayım ki?

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mi 10T pro alırdım onu alacağıma Android rahatlığı + batarya + ekran çözünürlüğü (Ekran paneli kaliteli Iphone'da çok fark göremezsin)
Kamera konusunda bile Samsung Galaxy M51'den geride olan bir cihaz. MIUI ile iOS işletim sistemi arasında iOS kat ve kat daha iyidir. Evet, bence iPhone 11 almalısınız.

Avolay

80+ Gold
Kamera konusunda bile Samsung Galaxy M51'den geride olan bir cihaz. MIUI ile iOS işletim sistemi arasında iOS kat ve kat daha iyidir. Evet, bence iPhone 11 almalısınız.
Iphone güzel zaten ama ben IOS sevmiyorum zaten alınmaz vs demedim almazdım dedim :D Şahsi fikir.
M51 ile karşılaştırmalarını izlemedim ancak çıktığında kamerası güzel gelmişti zaten asıl amacı uzun ömürlü android olması o işlemci ve ram ile
MIUI hoş ama çok hata var incelemeden güncelleme yapmamak gerek

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Iphone güzel zaten ama ben IOS sevmiyorum zaten alınmaz vs demedim almazdım dedim :D Şahsi fikir.
M51 ile karşılaştırmalarını izlemedim ancak çıktığında kamerası güzel gelmişti zaten asıl amacı uzun ömürlü android olması o işlemci ve ram ile
MIUI hoş ama çok hata var incelemeden güncelleme yapmamak gerek
Telefon sadece donanımdan ibaret değil. iPhone 11 yerine Xiaomi alınması bana göre çok mantıksız.

Avolay

80+ Gold
Telefon sadece donanımdan ibaret değil. iPhone 11 yerine Xiaomi alınması bana göre çok mantıksız.
IOSu gram sevmiyorum , o yüzden mantıklı geliyor bana , düşük batarya da cabası. Kullanımına göre değişiyor :)

Avolay

80+ Gold

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Uygulamalar İOS uyumlu olduğu için paran varsa tabii ki iphone alınır.Ama ben fotoğraf çekmeyi seviyorum falan dersen daha güzel çeken telefonlar var ama iphone farkı da var tabii.Ben de çalışıp almayı düşünüyorum ama çalışacak yer yok.

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Ama appstore da çoğu uygulamanın fiyatının ya google playin 2 katı ya da google play deki bedavaların çok pahalıya satılması gibi çok değişik mevzular var telefonu aldıktan sonra yapıcağım herşeye para ayırmak zorundayım

Top Bottom