Neler Yeni

iphone 11 alacağım Almalımıyım ?

iphone ve android kullandım hocam iphone dan daha çok memnun kaldım ama param yeni iphone lara yetmediği için android kullanıyorum xiaomi ve samsung kullandım android tarafında ama xioami yi sevmedim samsung bir nebzede olsa alınabilir yani a71 ile ps4 alabilirsiniz ama ben olsam iphone 11 alırdım ve mutlu mesut kullanırdım

şahin doğan

80+ Platinum
a71 performans ve kamera açısından seni çok mutlu etmez bataryası ve ekranı iyi ben olsam iphone 11 alırdım en az 5 sene güncelleme alacak 6-7 sene kadar da götürür seni

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Doruk Efe Yiğitgüden
ben iphone daha çok seviyorum ama ps4 işleri değiştiriyor ama sende iphone ciysen iphone alabilirsin ama ben a71 alırdım

Avolay

80+ Gold
apple setim var.mac iphone watch.merak etme param var. iphone almasını tavsiye ettim.
Android kullanmamışsan nasıl sallayabiliyorsun? bu 1
2 kullandıysan ne kullandın?

apple setim var.mac iphone watch.merak etme param var. iphone almasını tavsiye ettim.
usta boşer o adamla tartışma o adam xiaomi savunucusu gözü kör savunup durur xiaomi yi önceden başka konularda da görmüştüm bu adamı tam bir kavgacı tip yanlış anlamasın kendisi ama öyle yani herkesle kavga eder mi bir insan abi yaa ters düştüğü herkesle kavga ediyor şimdi sinirlenip küfür felan edersen ban yersin boşver he de geç

şahin doğan

80+ Platinum
12 mini al onun yerine kat kat daha iyidir ekranı küçük sadece
kat kat daha iyi ? bence 11 daha iyi kamera açısından düşük ışıkta biraz fark eder o kadar bataryada 11 daha iyi ekranı daha iyi sadece 12 mininin oda küçük olduğu için zevk vermez

Avolay

80+ Gold

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
yarın gidip alacağım sizce almalımıyım yoksa onun yerine samsung a71 alarak yanına birde ps4 mi alabilirim 4 ay çalıştım
Hocam 4 ay nerede çalıştınız? Kaç yaşındasınız?

XMPSE

80+
hocam bırak androidi. Ben de iphone almayı düşünüyorum hele xaomiden uzak dur tamamen şişirme. Böyle donan bir telefon yok max ömrü 1.5 yıl hadi 2 de. Bakma sen onlara 10bin verilirmi vs diyene. Android alıyosun 2 yılda bi değişiyosun aynıya geliyor. Şimdiki aklım olsa iphone alırdım. Android pişmanlıktır

Top Bottom