suanda 11 almak çok mantıksızIphone 11 Alınır mı? sifir iosa gecip yavas yavas yukselticem telefonumu ikinci el 11 mi alayim yoksa sifir alsamda 2 3 sene gotururmu gunceleme almiycagini biluyorum 1 sene sonra
1. iPhone 11 sıfır yokIphone 11 Alınır mı? sifir iosa gecip yavas yavas yukselticem telefonumu ikinci el 11 mi alayim yoksa sifir alsamda 2 3 sene gotururmu gunceleme almiycagini biluyorum 1 sene sonra
vatan satıyor1. iPhone 11 sıfır yok
2. Yıl 2024 olacak 2019 daki çıkan telefona o kadar para değmez
Bulabilirsen temiz ikinci el al, şahsen ben 2 gün önce bu şekilde 11 aldım. Sıfırına vereceğin paraya değmez.Iphone 11 Alınır mı? sifir iosa gecip yavas yavas yukselticem telefonumu ikinci el 11 mi alayim yoksa sifir alsamda 2 3 sene gotururmu gunceleme almiycagini biluyorum 1 sene sonra
Alınmaz, güncelleme desteği bile yok, çok eski. Onun yerine alternatif olarak honor 90 ve ya samsung un S serisinden telefon alınabilirIphone 11 Alınır mı? sifir iosa gecip yavas yavas yukselticem telefonumu ikinci el 11 mi alayim yoksa sifir alsamda 2 3 sene gotururmu gunceleme almiycagini biluyorum 1 sene sonra