10.349₺Fiyatı ?
2 yıl s9+ kullandım. Zamanla kasma falan olduğu için ip11 geçtim. Kamerası ve arayüzünü beğendim ama ekanı lcd olduğu için hiç beğenmemiştim. 1 sene kullandıktan sonra satıp yurtdışı 12’ye geçtim.arkadaşlar yarın vatan bilgisayardan iphone 11 128 gb almayı düşünüyorum android istemiyorum bu bütçeye iphone 11 uyuyor sizce alınır mı ekranı üzer mi ?
android kullanmak istemiyorum o yüzden bu cihazı düşünüyorum ama ekranı konusunda bende tereddüt ediyorum bilemiyorum.2 yıl s9+ kullandım. Zamanla kasma falan olduğu için ip11 geçtim. Kamerası ve arayüzünü beğendim ama ekanı lcd olduğu için hiç beğenmemiştim. 1 sene kullandıktan sonra satıp yurtdışı 12’ye geçtim.
Oled ekrandan çok memnunum.
Ben 11’i deneyimlediğim için bir daha o paralara lcd ekranlı cihaz almam. Tabi bu benim kişisel görüşüm.
Ekranını çok iyi bulanda var.
10k bütçeyeandroid kullanmak istemiyorum o yüzden bu cihazı düşünüyorum ama ekranı konusunda bende tereddüt ediyorum bilemiyorum.
nakit param olsa evet öyle düşünüyorum ben de ama o kadar nakitim yok fiba banka kredisi ile alacağım o yüzden10k bütçeye
Yurtdışı 12 veya Tr garantili 12 mini
Veya 2. El xs max alabilrisiniz.
Ben şahsen önermiyorum
12 mini alabilirsiniz.nakit param olsa evet öyle düşünüyorum ben de ama o kadar nakitim yok fiba banka kredisi ile alacağım o yüzden