Arifasln
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 254
- İsim
- Arif aslan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bugüne kadar hiç yurtdisi kullanmadım kullanmamda maalesef orjinal alırım iphoneye geçmeyi düşünüyorum bütçede iPhone 11i geçemiyorButce varsa daha ust modellere bakin hocam, veya yurtdisi alabilirsiniz.
Iphone11 asiri guzel bir cihaz degil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçe bu maalsf çok yakın zamanda Alicam çok üste cikamamşahsi düşüncem : 11 çoğu herkes de var artık tr nın bitki örtüsü olmuş durumda, biraz daha para biriktirip 12 almaya bak
Maalesef apple geçiş yapacağım yoksa o fiyata biliyorum çok çok iyi android var 10 numara kamerasi için alacağım zaten iPhone oyun oynamıyorum bide gündelik kullanımyaklaşık bir ay önce bir tanıdık iphone 8 plus almış güldüm kendi kendime şu telefona 8.5k mı verdin dedim
bu soruya da güldüm
eğer apple fan boy'luğu yoksa o bütçelere android alın
İphone bana göre yüksek bütçeli kişilerin cihazı
ha birde iphonelarda max olmayan seriden bir telefon alındığında şarjları uzun gitmiyor şarj aleti ya da powerbank le yaşamak lazım sadece max leri şarj konusunda başarılı buluyorum
Apple geçiş yapacağım maalesef fanboylugu gibi bise oldu yoksa biliyorum o fiyata çok çok iyi android var kamerasi için apple geçeceğim oyun oynamiyorum gündelik kullanımFikrine sonuna kadar katılıyorum. Max kısmına ben de değinecektim unutmuşum. Max harici diğer cihazların bataryaları haliyle telefonun boyutu küçük olduğundan batarya da küçük oluyor ve arkadaşın dediği gibi şarj süresi az gidiyor. Dediği gibi iPhone fan boyluğu yoksa aynı fiyat bandındaki üst seviye bir Android telefon da uzun yıllar görevini yerine getirecektir.