Neler Yeni

Iphone 11 Alınır Mı ?

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Butce varsa daha ust modellere bakin hocam, veya yurtdisi alabilirsiniz.
Iphone11 asiri guzel bir cihaz degil
Ben bugüne kadar hiç yurtdisi kullanmadım kullanmamda maalesef orjinal alırım iphoneye geçmeyi düşünüyorum bütçede iPhone 11i geçemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

şahsi düşüncem : 11 çoğu herkes de var artık tr nın bitki örtüsü olmuş durumda, biraz daha para biriktirip 12 almaya bak
Bütçe bu maalsf çok yakın zamanda Alicam çok üste cikamam

yaklaşık bir ay önce bir tanıdık iphone 8 plus almış güldüm kendi kendime şu telefona 8.5k mı verdin dedim
bu soruya da güldüm
eğer apple fan boy'luğu yoksa o bütçelere android alın
İphone bana göre yüksek bütçeli kişilerin cihazı
ha birde iphonelarda max olmayan seriden bir telefon alındığında şarjları uzun gitmiyor şarj aleti ya da powerbank le yaşamak lazım sadece max leri şarj konusunda başarılı buluyorum
Maalesef apple geçiş yapacağım yoksa o fiyata biliyorum çok çok iyi android var 10 numara kamerasi için alacağım zaten iPhone oyun oynamıyorum bide gündelik kullanım

Fikrine sonuna kadar katılıyorum. Max kısmına ben de değinecektim unutmuşum. Max harici diğer cihazların bataryaları haliyle telefonun boyutu küçük olduğundan batarya da küçük oluyor ve arkadaşın dediği gibi şarj süresi az gidiyor. Dediği gibi iPhone fan boyluğu yoksa aynı fiyat bandındaki üst seviye bir Android telefon da uzun yıllar görevini yerine getirecektir.
Apple geçiş yapacağım maalesef fanboylugu gibi bise oldu yoksa biliyorum o fiyata çok çok iyi android var kamerasi için apple geçeceğim oyun oynamiyorum gündelik kullanım

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Ben şuan elimdeki redmi note 8 ,vatandan almıştım garantisi daha geçen sene temmuz ayinda bitti 3 sene oldu yani daha önce hiç iphone kullanmadım ona geçince çok değişiklik olucak gibi bende ,zor olurmu acaba bide ben foto çekmeyi çok seviyorum sirf kamerasi iyi diye alicam zaten oynarsam bı kaliteye bakmak için PUBG indiririm benim telefon kasmiyordu note 8 kasmaya başladı
Hocam sadece ilk başta ufak bir zorluk çekersiniz sonra alışırsınız

Arifasln

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Arif aslan
Hocam sadece ilk başta ufak bir zorluk çekersiniz sonra alışırsınız
Umarım alışırım hocam önerirsiniz değil mi telefonu ben foto çekilmeyi çekmeyi çok seviyorum sırf kamera için alicam oyun alışkanlığım felan yok

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Umarım alışırım hocam önerirsiniz değil mi telefonu ben foto çekilmeyi çekmeyi çok seviyorum sırf kamera için alicam oyun alışkanlığım felan yok
O zaman 11 uygundur hocam size alışırsınız merak etmeyin

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Top Bottom