Ali Rıza
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
Ben almazdımArkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
Fiyat olarak güzel ama bedava verseler kullanmam. Ekranı çok kötü. 1 sene kullanıp gözlerim eziyet çekti. Tabi benim gözlerde ışık duyarlılığı var. Parlak ekranlara bakamıyorum. lcd panelin arka aydınlatması beni delirtiyordu.Arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
Hocam 2K farkla denk bir kameraya + islemciye sahip, daha iyi ekran ve bataryası olan sıfır kapalı kutu bir S20FE alabiliyorsunuz. Piyasaya göre 10K bedava ancak kullanmak için alacaksanız mantığı yok.Arkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
Aşırı zayıf kalır 11'in yanında. Arka kapağına bile kapak demeye bin şahit lazım rezil bi malzemesi var M34'ünBen olsam M34 5G alırdım
O pili değiştirmen şart zaten onun parasını da hesaba kat illa iPhone olacak diye bence bu şekilde para vermeNeden peki
iPhone olacaksa alınır pilide değiştirirsin keyfine bakarsın fiyatı bedavaArkadaşlar hepinize merhaba ben bir şey sormak istiyorum bir tane iPhone 11 var Maksimum pil yüzdesi %79 adam 10.000 TL ye satıcak sizce alınır mı @Abdullah Hacıgül
İşlemci dışında nesi iyiAşırı zayıf kalır 11'in yanında. Arka kapağına bile kapak demeye bin şahit lazım rezil bi malzemesi var M34'ün![]()
M34 ekran ve batarya hariç her yönden gerisinde kalıyor. Kağıt üzerinde 50MP olmasına bakıp iyi diyorsan hiç yorum yapmayacağım dostum