Neler Yeni

iPhone 11 + Apple Watch 3 + Airpods Pro Üçlüsü Nasıldır?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
kötü ekran mı neden yorumlarda kötü ekranına değinilmemiş?

14 bin tl verip 720p ve görüntü kalitesi düşük ekrana mı değinilmemiş. hımm 14 bin tl versem ben de överdim , kötü özelliklerini söylerken içim cız ederdi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
14 bin TL verip 720p ve görüntü kalitesi düşük ekrana mı değinilmemiş. hımm 14 bin TL versem ben de överdim , kötü özelliklerini söylerken içim cız ederdi
zamanında 7k veren biri illa değinirdi

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
zamanında 7k veren biri illa değinirdi

Ben değinenleri incelemecilerde , facebook sitelerinde yeterince gördüm. Hadi değinmediler bilgileri de yok diyelim. Aç bak özelliklerine bir şey dememize gerek yok. 14 bin liralık bir telefonda olması gereken özellikler mi değerlendir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz senin 14 bin liranı kurtarıyoruz değmez diye. Karşı geliyorsan al gitsin benden çıkmaz o para sonuçta :D olan sana olur

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Ben değinenleri incelemecilerde , facebook sitelerinde yeterince gördüm. Hadi değinmediler bilgileri de yok diyelim. Aç bak özelliklerine bir şey dememize gerek yok. 14 bin liralık bir telefonda olması gereken özellikler mi değerlendir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz senin 14 bin liranı kurtarıyoruz değmez diye. Karşı geliyorsan al gitsin benden çıkmaz o para sonuçta :D olan sana olur
telefon piyasasını çok takip eden biri değilim çoğunluğun olumlu gördüğüm apple marka bi telefon almak istedim insanlar 11 tavsiye etti bunun bu kadar zamlı olması benim suçum değil sen neden bu kadar agresifleştin ki?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
telefon piyasasını çok takip eden biri değilim çoğunluğun olumlu gördüğüm apple marka bi telefon almak istedim insanlar 11 tavsiye etti bunun bu kadar zamlı olması benim suçum değil sen neden bu kadar agresifleştin ki?
Bu kadar zamlı olması senin suçun değil ama alırsan sorumluluk sende :D Apple alacak bütçen yok demek ki. Apple bana göre telefonda iphone 12 Mini ve sonrası. Bir de XS MAX. İkinci el XS MAX al veya S21 Plus 5G al geç. İphone 11 kaale alınabilecek bir telefon bile değil.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bu kadar zamlı olması senin suçun değil ama alırsan sorumluluk sende :D Apple alacak bütçen yok demek ki. Apple bana göre telefonda iphone 12 Mini ve sonrası. Bir de XS MAX. İkinci el XS MAX al veya S21 Plus 5G al geç. İphone 11 kaale alınabilecek bir telefon bile değil.
12 ile 11 arasında 5k oynuyor ekran için değmez o kadar fiyat 2.el telefon almak kumar gibi bişey ekran kartı olsa anlarım da telefona pek sıcak bakmıyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
12 ile 11 arasında 5k oynuyor ekran için değmez o kadar fiyat 2.el telefon almak kumar gibi bişey ekran kartı olsa anlarım da telefona pek sıcak bakmıyorum
O zaman mecbur Android' e yönel. 13k' ya o ekranlı telefon almanın mantıklı hiçbir açıklaması yok. Apple ios falan kurtarmaz. Sonuçta sen ios' u da ekrandan görüyosun :D

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
O zaman mecbur Android' e yönel. 13k' ya o ekranlı telefon almanın mantıklı hiçbir açıklaması yok. Apple ios falan kurtarmaz. Sonuçta sen ios' u da ekrandan görüyosun :D
android instaya foto atınca fotoyu pixel pixel yapıyo o olayını sevmiyorum benim olayım kamera aslında 14kya ne alınabilir ki android telefon olarak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
android instaya foto atınca fotoyu pixel pixel yapıyo o olayını sevmiyorum benim olayım kamera aslında 14kya ne alınabilir ki android telefon olarak
S21 Plus 5G o civarlardaydı en son. Onu kapabilirsen 12 rakibi telefon zaten.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Dahası  
Reaksiyon skoru
31