Neler Yeni

İphone 11 Çok ısınıyor

erenhys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Yılmaz
İyi günler herkese son zamanlarda kullanmış olduğum iphone 11 çok ısınmaya başladı.Pil sağlığım %76 şuan.Bu pil sağlığı değerlerinde önceki zamanlarda kullandığımda böyle bir ısınmayla karşılaşmamıştım.Normalde telefonu düşük güç modunda kullanıyordum son zamanlarda telefonun ömrünüde düşünerek normal modda kullanmaya başladım bu durumun etkisi var mıdır ? İphone 11 ilk çıktığı zamanlarda satın almıştım biraz araştırma yaptıktan sonra ilk çıktığında üretilen cihazlarda ısınna probleminin fabrika çıkışlı olabileceğini gördüm,şuan telefonum garanti kapsamından çıktı.Bu durum için çözüm önerileriniz bekliyorum.Herkese tekrar iyi günler

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
BYsimiti
ip 11 ısınan cihaz bir oyunda çok ısınan uygulamalarda ise ılık cihaz pilden veya kendisi öyle

şahin doğan

80+ Platinum
Pilden muhtemelen.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Gökhan
bence düşük güç modunda kullan cihazı zaten pilin de kötüleşmiş

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
İyi günler herkese son zamanlarda kullanmış olduğum iphone 11 çok ısınmaya başladı.Pil sağlığım %76 şuan.Bu pil sağlığı değerlerinde önceki zamanlarda kullandığımda böyle bir ısınmayla karşılaşmamıştım.Normalde telefonu düşük güç modunda kullanıyordum son zamanlarda telefonun ömrünüde düşünerek normal modda kullanmaya başladım bu durumun etkisi var mıdır ? İphone 11 ilk çıktığı zamanlarda satın almıştım biraz araştırma yaptıktan sonra ilk çıktığında üretilen cihazlarda ısınna probleminin fabrika çıkışlı olabileceğini gördüm,şuan telefonum garanti kapsamından çıktı.Bu durum için çözüm önerileriniz bekliyorum.Herkese tekrar iyi günler
Bu zaman da artık ısınması normal zaten eski iPhone artık işe yaramaz oldu 14 altı iPhone alınmaz artık yani anca 14 veya üstü ile yeni çıkan modeller bakinabilir muhtemelen ısınma sebebi batarya ile ilgili yani bu zaman da normal yeni telefon alamıyorsan şarj da oynamamaya çalış ve telefon soğutucu olabilirsin paran yoksa yeni telefon alana kadar seni idare edebilir önerim bu <3

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,680
İsim
Sarp Yılmaz
Hocam telefon artık nerdeyse ömrünü doldurdu fakat ona bağlamak doğru değil bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum pil sağlığından dolayı böyle pilini değiştirdiğinde ısınma miktarı normale döner tavsiyem eğer yakında telefon değiştirmeyeceksen pilini orijinal pil ile değiştirmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Suleyman
Normal gibi hocam eğer boşta bile aşırı ısınıyorsa bir sıkıntı vardır ama pille ilgilidir oyunda falan ısınıyorsa ayrıca alalı 5 sene olmuş hocam telefon yıpranmıştır artık ısınması normal bence

erenhys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Yılmaz
bence düşük güç modunda kullan cihazı zaten
Hocam telefon artık nerdeyse ömrünü doldurdu fakat ona bağlamak doğru değil bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum pil sağlığından dolayı böyle pilini değiştirdiğinde ısınma miktarı normale döner tavsiyem eğer yakında telefon değiştirmeyeceksen pilini orijinal pil ile değiştirmen.
bataryayı değiştirmek ortalama kaça patlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence düşük güç modunda kullan cihazı zaten pilin de kötüleşmiş
Telefonu genel olarak düşük güç modunda kullanmanın bataryaya zararı var mıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,334
Son üye