Yaşadığınız sorunların hiçbirini yaşamadım. Navigasyonda ısınması normal, zira aracın ön göğsü normalden fazla ısınır. Ayrıca şarjın azaldığında takılma hissi bende yok. Telefonu dfu modunda sıfırlamak ve pil değiştirmek iyi geliyor.İphone bana göre o fiyatları asla haketmiyor bütün serilerinde şarj sıkıntısı var binlerce lira verip şarj aletiyle geziyorsunuz. Android telefonlardaki özellikleri getirip yenilik diye sunuyor. Ekran olayı zaten berbat panelini bile kendi üretmiyor. Iphone 13 kullanmış biri olarak eziyet resmen. Şarj sorunu var üstelik telefon belli bir şarjın altına düştüğünde %10 altı gibi takılma hissi veriyor. Sarjdayken oyun uygulama açıncada bu şekilde. Isınma sorunu var insanlar samsunglara çok ısınıyor derlerdi sanırım logo elma olunca görmezden geliyorlar. Araba kullanırken telefon tutucuya sabitleyip konum açtığımda yaz günleri telefon kendini kitliyordu güneş ve sıcağa dayanamayıp bir sürü daha dezavantajını yazarım. Şuan S23 geçtim çektiğim çileler bitti resmen. Şarj sorunum yok. Ekran akıcı daha canlı. Eskiden kamerası için iphone alınırdı. Şimdi androidlerde gayet kaliteli çekimler yapıyor sosyal medyada görüntü kötüleşmiyor. 4k 60 fps proda 120 fps çekebiliyorsun vs. depolama alanı sorunun yok. Kısacası bir işletim sistemi yüzünden özellik bakımından kısıtlı şarj sorunlu telefonun alınması hiç mantıklı gelmiyor bana. Üstelik aradaki fiyat farkı az buz değil. O paraya işletim sistemi alıyorsun sadece telefon özellikleri bakımından daha geride 60hz panelli belki depolama alanı daha az bir model tercih ediyorsun. Şahsen ben hem android hem ios kullanmış biri olarak gider aradaki fiyat farkını çatır çatır yerim yine Apple firmasına vermem. Günün birinde Apple'da zamanın nokiası gibi tarih olacak bekleyin ve görün.
ceo her olasılığı düşünürde yorum yapar ben safi kullanıcıyım dayı, tabi kesin konuşup bi şey biliyomuş gibi yapıcam. İphone air veya slim çıkarsa haber edinde yeni bi se bekliyorum ben tek kameralı flnTim Cook bile bu kadar net olamaz bu konu hakkında senin maşallahın var.
İnan bana 35k daha az vermek için bal gibi uğraşılır. Ki uğraşma söz konusu bile değil.Yd da uğraşılmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Slim çıkmaz bi daha
Sim kartı yılbaşından beri açılmamış cihazlar ve sıfır kapalı kutu getirilen cihazlar hala açık ama fark etmez. O konu kolay çözülüyor.Kapalı suan yd
kıbrısta macline den(apple yetkili satıcısı) takasa kampanyası ile ip 15/16 ne alıyorsan faturaya imei yi yazıyorlar genelde ama sen yinede iste o şekilde başvurarak TR olarak kullanabiliyorsun ama tamamen süreç nasıl oluyor bilmiyorum bende araştırıyorum eğer öyle bir şey olursa tr de ip13 parasına geliyor 15 pro 128 gbKapalı suan yd
kayıt parası yok mukıbrısta macline den(apple yetkili satıcısı) takasa kampanyası ile ip 15/16 ne alıyorsan faturaya imei yi yazıyorlar genelde ama sen yinede iste o şekilde başvurarak TR olarak kullanabiliyorsun ama tamamen süreç nasıl oluyor bilmiyorum bende araştırıyorum eğer öyle bir şey olursa tr de ip13 parasına geliyor 15 pro 128 gb
yok ama tam detayını bilmiyorum sahibindende tek imei kayıtlı iphoneleri sanırım 6s/7/8 gibi cihazlarla yapıyorlarmışkayıt parası yok mu
15 önermem sağlamlık olarak 14 den geride ve aşırı dev farklar yokO paraya vermek mantıklı mı ikinci el veya sıfır bu yıl almayı düşünüyorum 11 telefon pili çabuk bitmeye başladı satıcam bu sene kaça satarım bide
konsol oyunları ve yapay zeka desteğini ve +2gb ramı unutmamak lazım15 önermem sağlamlık olarak 14 den geride ve aşırı dev farklar yok
konsol oyunlarını oynamak bence mantıksız hem çok kasıyor 2+gb pubgde vb iş görür ama ben yinede 16 beklerdimkonsol oyunları ve yapay zeka desteğini ve +2gb ramı unutmamak lazım