Kamerası ekrani iyi ok ama batarya dayanmıyor, ayrıca x'e artık güncelleme gelmeyecek min 12 alınmalı, tamam fiyatında en iyilerinden ama yinede min 12 alınmalı.Bence hala alınır.
Ekranı iyi değil. Bataryası neye göre dayanmıyor? S21 Fe, S22 önerilen yerde 11'in bataryası bu 2 cihazı yer.Kamerası ekrani iyi ok ama batarya dayanmıyor, ayrıca x'e artık güncelleme gelmeyecek min 12 alınmalı, tamam fiyatında en iyilerinden ama yinede min 12 alınmalı.
S21 FE'nin dogru duzgun ceken SIM'de cook rahat fersah fersah 7-9 saat ekran suresi var. Ayni sartlarda 6w icin tasarlanip 8-9W tuketen A13 Bionic ve IPS ekran ile 6 saatten yukarisini goremezsin.Ekranı iyi değil. Bataryası neye göre dayanmıyor? S21 Fe, S22 önerilen yerde 11'in bataryası bu 2 cihazı yer.
al iphone 11'i pil sagligi nasil dusuyor gor, sonrada yetmeyecek pil.Ekranı iyi değil. Bataryası neye göre dayanmıyor? S21 Fe, S22 önerilen yerde 11'in bataryası bu 2 cihazı yer.
S21 Fe ve S22'nin ana konularında saatlerce gezmişimdir. Tarayıcı, wp mesajlaşma, klasik okuma uygulamaları vs gibi şarj tüketmeyen şeylerde nenemin 2008 yılından kalan ilk dokunmatik telefon zamzung da 7-9 saati görür.S21 FE'nin dogru duzgun ceken SIM'de cook rahat fersah fersah 7-9 saat ekran suresi var. Ayni sartlarda 6w icin tasarlanip 8-9W tuketen A13 Bionic ve IPS ekran ile 6 saatten yukarisini goremezsin.
Buradan yuzlerce S21 fe kullanicisinin ekran suresine bakabilirsin, ayrica iPhone 11'i kisisel telefonum olarak ben de kullandim.Samsung Galaxy S21FE [ANA KONU] | DonanımHaber Forum
Samsung Galaxy S21 FE'nin özellikleri, kullanıcı yorumları, ısınma sorunu, e-SIM desteği ve daha fazlası hakkında bilgilendirici bir kılavuz. Şimdi okuyun!forum.donanimhaber.com
2020 kasımda alınan 11'in pil sağlığı %92? Şuan uğraşmak istemiyorum ama kanıt istersen atarım.al iphone 11'i pil sagligi nasil dusuyor gor, sonrada yetmeyecek pil.
Düz hesap seneye güncelleme alacak. 2025'de almayacak.Seneye güncelleme almayacak iyi düşün. Ben olsam S22 alır geçerdim yada S23
Kardeşim konudan bağımsız şöyle hastalıklı insanları profil fotoğrafı yapmasan iyi olur. Ünlü olmuş bir resim ama aşırı rahatsız edici. Rica etsem hoşuna giden güzel bir resim koyabilir misin?2020 kasımda alınan 11'in pil sağlığı %92? Şuan uğraşmak istemiyorum ama kanıt istersen atarım.
lakin 2019da çıkmış bir telefondan bahsediyoruz.Düz hesap seneye güncelleme alacak. 2025'de almayacak.