İphone 11 için şarj kablosu önerisi.

Lityum piller öyle kolay patlamaz. Ben çok çok dandik olsun demiyorum ama Apple ın orj kablosunun 800 adaptörünün 800 olmasının en büyük sebebi zaten sırf markasının Apple olması.
kolay kolay patlamaz diye bir şey yok. dandik adaptör ile her şey beklenir

20w spigen veya baseus sarj aleti alabilrisin 800tl bayılmana gerek yok 800tl lik olanı da önerenleri ciddiye alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

45w almanıza gerek yok eğer ileride androide geçmeyeceksen.

20w spigen veya baseus sarj aleti alabilrisin 800tl bayılmana gerek yok 800tl lik olanı da önerenleri ciddiye alma.
20w baseusu aldım adaptörü 1 hafta sonra alacağım elimde spigenin 20w lık adaptörü var ama baya kullanıldı.

45w almanıza gerek yok eğer ileride androide geçmeyeceksen.
Hocam 400 tl zaten belki ilerde iphone 16 falan alınır lazım olur yani.

Çakma değildir herkes hepsiburadadan aldı spiegn şarj aletlerini. Bence çok çok mantıklı bir şey bende alacağım ikide bir tablet telefon şarj edeceğim zaman farklı kabloları adaptörleri çıkarmaktan gına geldi

20w baseusu aldım adaptörü 1 hafta sonra alacağım elimde spigenin 20w lık adaptörü var ama baya kullanıldı.

Hocam 400 tl zaten belki ilerde iphone 16 falan alınır lazım olur yani.
iphone 16 da 20w alıyor zaten. Android almayacaksanız 20w yeter iphone a.

1.5 hafta önce elime iphone 11 geldi teknosaya gidip garantiden orijinal batarya takıldı. Bimin şarj aleti ile idare ediyorum fakat bu telefonu 1 yıl kullanma düşüncem var o yüzden sağlığına dikkat etmek istiyorum. Baseus spigen gibi markalar var fakat genede önerinizi almak istedim.
ne kadara değişti

Geri