Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,725
Spigen ya da Baseus'da iyidir. Bunlar pahalı geldiyse TTech bakabilirsin.
Baseusun kablosunu aldım hocam. Adaptör olarak spigen 45w mı almalıyım yoksa orijinal apple ın sitesinden mi?Spigen ya da Baseus'da iyidir. Bunlar pahalı geldiyse TTech bakabilirsin.
iphone 11 max 15w desteklemiyor mu?Baseusun kablosunu aldım hocam. Adaptör olarak spigen 45w mı almalıyım yoksa orijinal apple ın sitesinden mi?
800tlbunun önerisi olmaz. orijinal 20W olanı alın
600 lira için 35 bin liranı çöpe mi atıcaksın?800tl
baktım az önce 800tl yazıyor Apple sitesinde sadece adaptör. Kabloyla birlikte 1800tl ye geliyor. Konuyu açan arkadaşın telefonu İPhone 11 miş o kadar yüksek değil. Bende de XR var Samsung adaptör ve 100tl ye aldığım havit in hızlı şarj kablosunu kullanıyorum bence gerek yok o kadar vermeye600 lira için 35 bin liranı çöpe mi atıcaksın?
ondan sonra batarya neden patladı diye konu açıyorlar. 1500 lira için 12 bin lirayı çöpe atmaya yine değmez, bu bir gerçek.baktım az önce 800tl yazıyor Apple sitesinde sadece adaptör. Kabloyla birlikte 1800tl ye geliyor. Konuyu açan arkadaşın telefonu İPhone 11 miş o kadar yüksek değil. Bende de XR var Samsung adaptör ve 100tl ye aldığım havit in hızlı şarj kablosunu kullanıyorum bence gerek yok o kadar vermeye
20w hocam spigenin adaptörü 20 watt ve 25 watt çıkışlı iki tane type-c girişi var. Tek biryerden 45w da verebiliyor iki yerden 20 25 diye ayrılıyor.iphone 11 max 15w desteklemiyor mu?
Lityum piller öyle kolay patlamaz. Ben çok çok dandik olsun demiyorum ama Apple ın orj kablosunun 800 adaptörünün 800 olmasının en büyük sebebi zaten sırf markasının Apple olması.ondan sonra batarya neden patladı diye konu açıyorlar. 1500 lira için 12 bin lirayı çöpe atmaya yine değmez, bu bir gerçek.
Çok haklısınız fakat öyle bir imkanım yok şuan. Herkes gibi gene aynı cümle olcak ama yazda çalışıp bilgisayarımı geliştirmeyi düşünüyorum.ondan sonra batarya neden patladı diye konu açıyorlar. 1500 lira için 12 bin lirayı çöpe atmaya yine değmez, bu bir gerçek.
O baya iyiymiş ne kadar fiyatı?20w hocam spigenin adaptörü 20 watt ve 25 watt çıkışlı iki tane type-c girişi var. Tek biryerden 45w da verebiliyor iki yerden 20 25 diye ayrılıyor.