Üni öğrencisiyim. Yazın çalışarak VERGİ ÖDEMEDEN ucuza iPhone 12 aldımMesleğiniz nedir hocam merakdan sordum bu iphone kullananlara soruyorum![]()
Hocam mesele o değil iphone 13 de var. Ben aradaki al sat fiyat makasının açıldığından bahsediyorum. Evet şuan hala 11 en hızlı satılan model 13 e göre bile öyle. Ki alınabilir bir fiyatta olması zaten 11 ib bukadar satılmasına sebep oluyor yoksa çok iyi bir cihaz olduğundan değil. Ki 12 de kasa değişti 11 e göre daha çok tercih edilmesi gerek sadece fiyatı fazla. Aynı satıl örneğini 11 dende verebilirim sıfırı 19 bin tl oldu cihazın. 13 binden hatasız ilanlar var. Demek istediğim bu. Hangi iphonu alırsan al eskisi gibi yatırımlık bir cihaz olmaktan çıktı. İphone 11 in bukadar tutulmasının sebebi o fiyata ios deneyimlemek yoksa başka hiç bir sebebi yok. Ekran leş bidefa. Kasa kaç yıllık kasa. İos olmasa ortada 11 i alacak 1 tane adam bulamazsın.Satılmamasının sebebi 12 olması. 12 Arada kalan bir cihaz oldu. 11'den çok iyi değil, 13'den ciddi geride. 12 Kovalayan hayatımda görmedim.
11 den çok iyi değil dediğiniz çok saçma 13 den nasıl ciddi geride. İşlemci iphone 11 in 7 nm mimari ile üretilirken 12 13 de 5 nm. Asıl 13 ve 12 birbirinin kopyası cihazlar işlemcinin üretim teknolojisi bile aynı ki ekran bile bire bir aynı ekran var üzerinde. a15 ve a14 işlemcileri neredeyse aynı skorları alan işlemciler. Bilerek mi yorum yaptınız bilemiyorum ama 11 ile 12 arasında işlemciden tutun ekrana kadar nesil farkı var. saçma yorum olmuş.Satılmamasının sebebi 12 olması. 12 Arada kalan bir cihaz oldu. 11'den çok iyi değil, 13'den ciddi geride. 12 Kovalayan hayatımda görmedim.
13 ve 12 birebir aynıyken neden 1 sene eski telefon alsın 13 alınır daha mantıklı deseniz yorumuza haklısınız diyecektim.Hocam mesele o değil iphone 13 de var. Ben aradaki al sat fiyat makasının açıldığından bahsediyorum. Evet şuan hala 11 en hızlı satılan model 13 e göre bile öyle. Ki alınabilir bir fiyatta olması zaten 11 ib bukadar satılmasına sebep oluyor yoksa çok iyi bir cihaz olduğundan değil. Ki 12 de kasa değişti 11 e göre daha çok tercih edilmesi gerek sadece fiyatı fazla. Aynı satıl örneğini 11 dende verebilirim sıfırı 19 bin TL oldu cihazın. 13 binden hatasız ilanlar var. Demek istediğim bu. Hangi iphonu alırsan al eskisi gibi yatırımlık bir cihaz olmaktan çıktı. İphone 11 in bukadar tutulmasının sebebi o fiyata ios deneyimlemek yoksa başka hiç bir sebebi yok. Ekran leş bidefa. Kasa kaç yıllık kasa. İos olmasa ortada 11 i alacak 1 tane adam bulamazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11 den çok iyi değil dediğiniz çok saçma 13 den nasıl ciddi geride. İşlemci iphone 11 in 7 nm mimari ile üretilirken 12 13 de 5 nm. Asıl 13 ve 12 birbirinin kopyası cihazlar işlemcinin üretim teknolojisi bile aynı ki ekran bile bire bir aynı ekran var üzerinde. a15 ve a14 işlemcileri neredeyse aynı skorları alan işlemciler. Bilerek mi yorum yaptınız bilemiyorum ama 11 ile 12 arasında işlemciden tutun ekrana kadar nesil farkı var. saçma yorum olmuş.
Stajyerim para biriktirdim şimdi bu ayda ikinci el alıcağım Allah'ın izniyle.Mesleğiniz nedir hocam merakdan sordum bu iphone kullananlara soruyorum![]()
11'den verirsen banada haber verHocam mesele o değil iphone 13 de var. Ben aradaki al sat fiyat makasının açıldığından bahsediyorum. Evet şuan hala 11 en hızlı satılan model 13 e göre bile öyle. Ki alınabilir bir fiyatta olması zaten 11 ib bukadar satılmasına sebep oluyor yoksa çok iyi bir cihaz olduğundan değil. Ki 12 de kasa değişti 11 e göre daha çok tercih edilmesi gerek sadece fiyatı fazla. Aynı satıl örneğini 11 dende verebilirim sıfırı 19 bin TL oldu cihazın.
Genellikle öğrenci oluyorlar bende dahilMesleğiniz nedir hocam merakdan sordum bu iphone kullananlara soruyorum![]()
Öğrenciyken iphone alan çalışınca neler yapar dicemde sorumluluk yüklenince zorlaşıyor.Genellikle öğrenci oluyorlar bende dahil
Yani sona doğru sorunun cevabını vermişsin maalesef öyle oluyor ileride böyle şeyler ekonomik durum alınabilecek kadar olmuyorÖğrenciyken iphone alan çalışınca neler yapar dicemde sorumluluk yüklenince zorlaşıyor.
11 den verirsen banada haber ver derken anlamadımStajyerim para biriktirdim şimdi bu ayda ikinci el alıcağım Allah'ın izniyle.
11'den verirsen banada haber ver![]()
Aynı satış örneğini iphone 11 den de verebilirim dedim fiyatı 11 bin demedim iyi okumanız gerek yazdığım şeyi.Stajyerim para biriktirdim şimdi bu ayda ikinci el alıcağım Allah'ın izniyle.
11'den verirsen banada haber ver![]()