Kaporta Eray
80+ Bronze
İphone 13üm dün akşamdan beri 6 kez cep mesafesinden mermere düştü maşallah diyim cizik yok ĞÖASDADĞSADÖĞÇAS
İphone 13 le iphone 11 kasasında çok fark var gibi kalınlıkta açaba iphone 11 içinde aynı şey geçerlimidir bide 6 kez nasıl düşürdün yaİphone 13üm dün akşamdan beri 6 kez cep mesafesinden mermere düştü maşallah diyim cizik yok ĞÖASDADĞSADÖĞÇAS
ikisininde kasası aliminyum diye biliyorum garip bi şekilde tak diye düsüyoİphone 13 le iphone 11 kasasında çok fark var gibi kalınlıkta açaba iphone 11 içinde aynı şey geçerlimidir bide 6 kez nasıl düşürdün ya
Aman dikkat et bir şey falan olursa ucuz değil tamirlerikisininde kasası aliminyum diye biliyorum garip bi şekilde tak diye düsüyo
Satmayı billmiyon cano o zamanArtık iphone da maalesef çeyrek altın değil. Yatırım olarak düşünerek alınacak telefon değil. İphone 12 var 128 gb kırmızı nokta hata yok şuan sıfırı 27-28 bin lira 19 bin liradan ilanda 2 aydır satamıyorum. Telefoncular 15 bin lira veriyor şaka gibi fiyat değil mi ? O altınlığı eskidendi. Arkadaşımda samsung s21 ultra var 26 bin telefonun sıfırı arkadaşım 20 bin liraya aynı hafta sattı. Yatırım olarak düşünerek artık iphone almayın. Herkes aynı şeyi düşüne düşüne piyasa iphone kaynadığı için artık o dediğiniz olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnanmayana isteyene 18 bine aynı gün veririm bendeki cihazı. İlanıda atarım ne kadardır orda durduğuna. Arkadaşım telefoncu 16 bin e 64 gb iphone 12 satıyor kırmızı. 5 aydır bekliyor cihaz kardeş olduk artık diyor.
Almak ister misin sat ozaman 18 e vereyim sana ? İster misin ? Arkadaşım telefoncu diyorum kardeş. Dükkan hani dükkan tezgahta duran cihaz satılmıyor sen ne anlatıyon. İlkkez cihaz alıp satmıyorum. Vereyim sana bak kar ına ozaman.Satmayı billmiyon cano o zaman
Ben neden böyle çevap verdin konuya onu anlamadım iphone 11'i yatırım için almak istediğimi belirtmedim ki sadece arka kasası sağlamı onu öğrenmek istedim.Almak ister misin sat ozaman 18 e vereyim sana ? İster misin ? Arkadaşım telefoncu diyorum kardeş. Dükkan hani dükkan tezgahta duran cihaz satılmıyor sen ne anlatıyon. İlkkez cihaz alıp satmıyorum. Vereyim sana bak kar ına ozaman.
Sana şundan bahsediyorum ikinci elde samsung muş iphone muş önemi kalmadı. Satılan hertürlü satılıyor ayrı tabide fiyatlanma olarak farkı kalmadı. Yatırım yapmak isteyen o paralara gitsin 10 bin e telefon alsın kalan 10 bine de altın dolar bişey alsın daha hayırlı olur.
Yok 13 kullanıyom niye 12 alıyımAlmak ister misin sat ozaman 18 e vereyim sana ? İster misin ? Arkadaşım telefoncu diyorum kardeş. Dükkan hani dükkan tezgahta duran cihaz satılmıyor sen ne anlatıyon. İlkkez cihaz alıp satmıyorum. Vereyim sana bak kar ına ozaman.
Sana şundan bahsediyorum ikinci elde samsung muş iphone muş önemi kalmadı. Satılan hertürlü satılıyor ayrı tabide fiyatlanma olarak farkı kalmadı. Yatırım yapmak isteyen o paralara gitsin 10 bin e telefon alsın kalan 10 bine de altın dolar bişey alsın daha hayırlı olur.
yok hocam başkası yazmışta iphone altındır alın ne olursa olsun diye ona cevap olarak yazmıştım.Ben neden böyle çevap verdin konuya onu anlamadım iphone 11'i yatırım için almak istediğimi belirtmedim ki sadece arka kasası sağlamı onu öğrenmek istedim.
Satılmamasının sebebi 12 olması. 12 Arada kalan bir cihaz oldu. 11'den çok iyi değil, 13'den ciddi geride. 12 Kovalayan hayatımda görmedim.Artık iphone da maalesef çeyrek altın değil. Yatırım olarak düşünerek alınacak telefon değil. İphone 12 var 128 gb kırmızı nokta hata yok şuan sıfırı 27-28 bin lira 19 bin liradan ilanda 2 aydır satamıyorum. Telefoncular 15 bin lira veriyor şaka gibi fiyat değil mi ? O altınlığı eskidendi. Arkadaşımda samsung s21 ultra var 26 bin telefonun sıfırı arkadaşım 20 bin liraya aynı hafta sattı. Yatırım olarak düşünerek artık iphone almayın. Herkes aynı şeyi düşüne düşüne piyasa iphone kaynadığı için artık o dediğiniz olmuyor.
İnanmayana isteyene 18 bine aynı gün veririm bendeki cihazı. İlanıda atarım ne kadardır orda durduğuna. Arkadaşım telefoncu 16 bin e 64 gb iphone 12 satıyor kırmızı. 5 aydır bekliyor cihaz kardeş olduk artık diyor.
İphone 11 i 12 bine alıp 11 bine satmıştım. 27 bin lik cihaza şuan verilen teklif 15 bin lira durum içler acısı. İphone 13 var kız arkadaşımda 12 ay garantili 22 bin lira veriyorlar. Nokta hata yok. Sıfırını söylememe gerek yok zaten artık.