HarbiyeliTRe
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 516
Arkadaşlar 2 gün önce aldım mat ekran taktırdım ekran yazıları hafif pürüzlü duruyor mat ekrandan dolayımıdır yoksa normalde 11 şef böyle mi?
Bulanıklık derken hani bilgisayarda ekranı çözünürlüğü kısalırya hani yazılar hafif pürüzlü olur onun gibi mat ekrandan kaynaklandıysa çok problem olmaz benim için.mat ekranda çok az bulanıklık olur
ben de mat kullanıyorum bi fotoğraf çekip yüklemeyi deneyeyimBulanıklık derken hani bilgisayarda ekranı çözünürlüğü kısalırya hani yazılar hafif pürüzlü olur onun gibi mat ekrandan kaynaklandıysa çok problem olmaz benim için.
Aynen bu blur var işte o zaman normal.ben de mat kullanıyorum bi fotoğraf çekip yüklemeyi deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normale kıyasla çok az bi blur var onun olması doğal yansıma engellemesi için
Neden oluyor peki bu blur matlarda genelde bu sorun var mı?ben de mat kullanıyorum bi fotoğraf çekip yüklemeyi deneyeyim
Normale kıyasla çok az bi blur var onun olması doğal yansıma engellemesi için
sorun değil ya normal siyah cama baktığında yansıma yapar bu matların olayı bu ışığı tutuyor yansıtmıyor. Mesela mat olmayan bi telefona baktığında kendi yansımanı görürsün ama matlarda göremezsinAynen bu blur var işte o zaman normal.
Neden oluyor peki bu blur matlarda genelde bu sorun var mı?
mat ekran çözünürlük düşürür, parlaklık düşürür.Arkadaşlar 2 gün önce aldım mat ekran taktırdım ekran yazıları hafif pürüzlü duruyor mat ekrandan dolayımıdır yoksa normalde 11 şef böyle mi?
Tamamdır hocam öğrenmiş oldum.mat ekran çözünürlük düşürür, parlaklık düşürür.
Ben ücretsiz taktırdım şu iyi çok yansımıyor ve sağ ve soldan gözükmüyor birde oyun oynarken kayganlığı çok iyi bana göre.Zaten 800 küsur pixel ekranı var oldu sana 500p. Hocam şu mat nerden çıktıysa herkes takıyor o kadar para verdiğimiz ekran leş gibi görünüyor.
ben yaklaşık 11 aydır mat hayalet kullanıyorum berbat bişey. yol yakınken cam bişey taktırTamamdır hocam öğrenmiş oldum.
Hocam ben taktırdım memnunum şuan eğer güzel bir cam bulamazsan bununla devam edeceğim.ben yaklaşık 11 aydır mat hayalet kullanıyorum berbat bişey. yol yakınken cam bişey taktır