Herkese iyi forumlar. Cihazım iphone 12 128gb , Kafede otururken arkadaşımın kolunu çarpması üzerine filtre kahve cihazımın ekran kısmına gelecek şekilde üzerine döküldü yaklaşık 200-300ml bişeydi ,
cihazı anında kapatıp temizledim. Cihazı 1 gün sonra açtığım da hiç bir problem yoktu. Normal bir şekilde kullanımıma devam ettim . Hoparlörler mikrofon ve şarj yeri çalışıyordu. Ancak az önce cihazın yüzde 10 şarjı varken şarja taktım ve pcnin başına geçtim. 1-2 saat sonra döndüğümde şarj olmuyordu . kontrol ettim ve cihaz normal şekilde prize ve keninde takılıydı. Tekrar denediğimde şarj olmaya başladı.
Bu tarz problemler sıvı teması sonrasında yavaş yavaş gelmeye mi başlayacak ?
Daha öncesinde bu tarz durumla karşı karşıya kalanlar hangi aşamalardan geçti?
yoksa tamamen şansa mı şarj olmadı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
cihazı anında kapatıp temizledim. Cihazı 1 gün sonra açtığım da hiç bir problem yoktu. Normal bir şekilde kullanımıma devam ettim . Hoparlörler mikrofon ve şarj yeri çalışıyordu. Ancak az önce cihazın yüzde 10 şarjı varken şarja taktım ve pcnin başına geçtim. 1-2 saat sonra döndüğümde şarj olmuyordu . kontrol ettim ve cihaz normal şekilde prize ve keninde takılıydı. Tekrar denediğimde şarj olmaya başladı.
Bu tarz problemler sıvı teması sonrasında yavaş yavaş gelmeye mi başlayacak ?
Daha öncesinde bu tarz durumla karşı karşıya kalanlar hangi aşamalardan geçti?
yoksa tamamen şansa mı şarj olmadı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.