Neler Yeni

İphone 12 Sıvı Teması

zombirenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
Herkese iyi forumlar. Cihazım iphone 12 128gb , Kafede otururken arkadaşımın kolunu çarpması üzerine filtre kahve cihazımın ekran kısmına gelecek şekilde üzerine döküldü yaklaşık 200-300ml bişeydi ,
cihazı anında kapatıp temizledim. Cihazı 1 gün sonra açtığım da hiç bir problem yoktu. Normal bir şekilde kullanımıma devam ettim . Hoparlörler mikrofon ve şarj yeri çalışıyordu. Ancak az önce cihazın yüzde 10 şarjı varken şarja taktım ve pcnin başına geçtim. 1-2 saat sonra döndüğümde şarj olmuyordu . kontrol ettim ve cihaz normal şekilde prize ve keninde takılıydı. Tekrar denediğimde şarj olmaya başladı.
Bu tarz problemler sıvı teması sonrasında yavaş yavaş gelmeye mi başlayacak ?
Daha öncesinde bu tarz durumla karşı karşıya kalanlar hangi aşamalardan geçti?
yoksa tamamen şansa mı şarj olmadı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
fb düşmanı
bende 6s vardı. su döküldü. telefon yavaş yavaş öldü. sonra içini açtım temizledim falan ama adam olmadı. ledleri bozuldu.onu yaptım falan ama eskisi gibi olmadı hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

git düzgün bir yerde içini temizlet derim.

zombirenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 6s vardı. su döküldü. telefon yavaş yavaş öldü. sonra içini açtım temizledim falan ama adam olmadı. ledleri bozuldu.onu yaptım falan ama eskisi gibi olmadı hiç

git düzgün bir yerde içini temizlet derim.
Hocam garantisi devam ediyor cihazın. Sizin bu söylediğiniz süreç kaç hafta sürdü ?
Oksitlenme yaparsa ne kadar sonra belirtiler ortaya çıkıyor ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
Lokman Doğan
pirince koyup nemin çekmesini sağlayabilirsiniz

zombirenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 Gece o şekilde beklettim. İos cihazlarda sim kart yuvasında nem sensörü sıvı algılandığında kırmızı renge döner gibi bir muhabbet vardı apple resmi sitesinde. Oraya da baktım herhangi bir kırmızılık yoktu.Cihaz gayet performanslı çalışıyor aslında ama sadece az önce şarj almaması tedirgin etti.

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
fb düşmanı
pirinç hiçbir işe yaramaz. içine sıvı kaçtıktan sonra oksitlenmeye devam eder. hatta geçen hafta modeme çocuk temizleyici döktü, modem kapandı açılmadı, 1 hafta sonra kendiliğinden geri geldi sonra geri gitti. içine sıvı girdikten sonra düzgün temizlenmezse gg. Pirinç falan boş iş.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,232
İsim
Lokman Doğan
pirinç hiçbir işe yaramaz. içine sıvı kaçtıktan sonra oksitlenmeye devam eder. hatta geçen hafta modeme çocuk temizleyici döktü, modem kapandı açılmadı, 1 hafta sonra kendiliğinden geri geldi sonra geri gitti. içine sıvı girdikten sonra düzgün temizlenmezse gg. Pirinç falan boş iş.
teyzemin telefonu bayağı su yedi pirince koyup 1 gün bekledik sorunsuz çalıştı yani boş iş değil

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
Volkan
o tam bir şehir efsanesi içine kaçtıysa pirinç falan hikaye :D

Herkese iyi forumlar. Cihazım iphone 12 128gb , Kafede otururken arkadaşımın kolunu çarpması üzerine filtre kahve cihazımın ekran kısmına gelecek şekilde üzerine döküldü yaklaşık 200-300ml bişeydi ,
cihazı anında kapatıp temizledim. Cihazı 1 gün sonra açtığım da hiç bir problem yoktu. Normal bir şekilde kullanımıma devam ettim . Hoparlörler mikrofon ve şarj yeri çalışıyordu. Ancak az önce cihazın yüzde 10 şarjı varken şarja taktım ve pcnin başına geçtim. 1-2 saat sonra döndüğümde şarj olmuyordu . kontrol ettim ve cihaz normal şekilde prize ve keninde takılıydı. Tekrar denediğimde şarj olmaya başladı.
Bu tarz problemler sıvı teması sonrasında yavaş yavaş gelmeye mi başlayacak ?
Daha öncesinde bu tarz durumla karşı karşıya kalanlar hangi aşamalardan geçti?
yoksa tamamen şansa mı şarj olmadı ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
valla en iyisi güvenilir olan fppro feza teknik vs gibi yerlere yollaman daha büyük sorunlar oluşup başın daha büyük ağrımadan her yere de verme bir şey yoksa da cihazı çöp etmesinler

zombirenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem
o tam bir şehir efsanesi içine kaçtıysa pirinç falan hikaye :D

valla en iyisi güvenilir olan fppro feza teknik vs gibi yerlere yollaman daha büyük sorunlar oluşup başın daha büyük ağrımadan her yere de verme bir şey yoksa da cihazı çöp etmesinler
Anladım hocam teşekkürler tavsiyeniz için. Az önce Apple destek ile iletişime geçtim cihaza test yaptılar ve herhangi bir problem olmadığını söyledi ancak oksitlenme durumu için teknik servise götürmem gerektiğini dile getirdi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
Volkan
Anladım hocam teşekkürler tavsiyeniz için. Az önce Apple destek ile iletişime geçtim cihaza test yaptılar ve herhangi bir problem olmadığını söyledi ancak oksitlenme durumu için teknik servise götürmem gerektiğini dile getirdi.
apple orijinal servise götürme başına iş açarsın daha doğrusu cüzdanına hiç uğraşma bile

baktıracaksan fppro olur feza teknik olur bir iki yer vardı kontrol amaçlı gönderirsin bir şey yoksa sıvı bandını yeniler yollarlar uygun fiyata kafan rahat olur bir şey varsa da önüne geçilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,036
Üyeler
172,178
Son üye
q7ardaa
Top Bottom