Neler Yeni

iphone 11 mi iphone xs mi

memo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mehmet sait aslan
çok kararsızım yardımcı olun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Knk pardon? Ekran aynı mı?
xr ile karıştırdım. xs oled 1080p+ idi. Tabi de ekranda xs önde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani 11 kullanmış biri olarak ekranı berbat. Sırf o yüzden 12 almıştım. Çok kamera ve işlemci kullanmıyorsan xs alırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: DPCH

DPCH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Keanu reeves
Kankam ekran olarak xs oled,malzeme kalitesi 11 e göre çok daha iyi kamera
İleriye dönük olmasini istersen 11 seni daha iyi götürür işlemcisi bu üst nesili ama malzeme kalitesi vs,ekran vs de xs daha premium bu cihaz eğer xs i ikinci el alacaksan daha eski bi cihaz olduğunuda unutma deformasyonu daha fazla olacaktır.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Ben her ne kadar 1 nesil altta olsa da XS tercih ederdim, 11'in ekranı üzer.

sucukreizimiz

80+ Bronze
xr ile karıştırdım. xs oled 1080p+ idi. Tabi de ekranda xs önde.

Yani 11 kullanmış biri olarak ekranı berbat. Sırf o yüzden 12 almıştım. Çok kamera ve işlemci kullanmıyorsan xs alırdım.
Aralarında 8 bin TL fark var sizce bir ekran için değer mi o fark ?

Ben her ne kadar 1 nesil altta olsa da XS tercih ederdim, 11'in ekranı üzer.
2'inci el alıcak ve pil,ekran çizikleri,güncelleme desteği gibi problemler çıkıcak xs iphone 11 den daha önce güncelleme desteği kesilicek ekran kesinlikle daha kötü ama almışken sıfır almakta fayda var veya 12'in ikinci elleri alınabilir.

kırmızışarapp

80+ Silver
İphone 11 tabii ki de. 15k'ya veya biraz daha az verip ikinci el almak yerine sıfır android almayı düşündünüz mü ?

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
XS tabi ki. 4K 60FPS video kaydı falanda yapıyor, malzeme daha premium. Ayrıca her XS’te sorun yok ve İPhone 11’den sadece bir yıl önce çıkış yapmış bir cihaz. Ekran üzer 11’de ki bir akıllı telefonun başyapıtı Pil-Anakart-İşlemci ve EKRAN’dan oluşur. Düzenleme: Bir XS’in var övüp övüp bitiremiyorsun diyenler, yakınımda bir 7+, iki 11 ve bir 13 pro max kullanan akrabalarım var bilmeden cevap yapmayın hepsini A-Z inceledim.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
11

XS tabi ki. 4K 60FPS video kaydı falanda yapıyor, malzeme daha premium. Ayrıca her XS’te sorun yok ve İPhone 11’den sadece bir yıl önce çıkış yapmış bir cihaz. Ekran üzer 11’de ki bir akıllı telefonun başyapıtı Pil-Anakart-İşlemci ve EKRAN’dan oluşur. Düzenleme: Bir XS’in var övüp övüp bitiremiyorsun diyenler, yakınımda bir 7+, iki 11 ve bir 13 pro max kullanan akrabalarım var bilmeden cevap yapmayın hepsini A-Z inceledim.
Neye göre tabii ki ?
11’de yapıyor 4k 60 fps video kaydı, a-z inceledim diyip video değerlerini bile bilmiyorsun? 11 Varken Xs Almak saçmalık olur + kamera olarak xs daha kötü ve xs ön kamerasından bahsetmiyorum bile arkadaşımda vardı memnun değildi sattı bilip bilmeden yorum yapma ..

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
2'inci el alıcak ve pil,ekran çizikleri,güncelleme desteği gibi problemler çıkıcak xs iphone 11 den daha önce güncelleme desteği kesilicek ekran kesinlikle daha kötü ama almışken sıfır almakta fayda var veya 12'in ikinci elleri alınabilir.
2. el temiz bulabilirse alınabilir bence XS. Güncelleme desteği konusuna girilmemeli çünkü aralarında 1 yıl var zaten. 12 ve üstü alınmadığı sürece değişen pek bir şey olmaz güncelleme konusunda maalesef ama dediğin gibi 12 ve üstü almakta fayda var..

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
xs tabi ki, paslanmaz çelik olması ve oled olması çok daha önemli bence