iphone 11 mi iphone xs mi

11
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neye göre tabii ki ?
11’de yapıyor 4k 60 fps video kaydı, a-z inceledim diyip video değerlerini bile bilmiyorsun? 11 Varken Xs Almak saçmalık olur + kamera olarak xs daha kötü ve xs ön kamerasından bahsetmiyorum bile arkadaşımda vardı memnun değildi sattı bilip bilmeden yorum yapma ..
Sen şaka mısın ya? Bahsettiğim 4K 60FPS'in bir benzeri 4K 30FPS'i 6S bile çekiyor ona mı takıldın? Git telefonun ekran kasa oranına bak bakalım daha bugün baktım. Birde O saçma IPS LCD Ekrandan bahsetme bile bana :ROFLMAO: Hayatında OLED görmemişsin gelmiş Set üstü ocak gibi telefonu savunuyorsun bana. Teknolojiye mağaradan mı bakıyorsun anlayamadım.

XS sadece ekranı için alınır. Kamera, performans, uzun ömürlülük, batarya için 11.

Sen şaka mısın ya? Bahsettiğim 4K 60FPS'i 6S bile çekiyor ona mı takıldın? Git telefonun ekran kasa oranına bak bakalım daha bugün baktım. Birde O saçma IPS LCD Ekrandan bahsetme bile bana :ROFLMAO: Hayatında OLED görmemişsin gelmiş Set üstü ocak gibi telefonu savunuyorsun bana. Teknolojiye mağaradan mı bakıyorsun anlayamadım.
4K 60 FPS İPhone 8 ve X ile geldi. 6S ve 7'de yok.

11'in ekranı çok kötü değil arkadaşlara aldanma hoş güzel telefon
Çok kötü değil ki o telefona şuan en az 13.5K para vereceksin. Gidipte o parayı verip ÇOK KÖTÜ ekranlı bir telefon alacaksak almayalım daha iyi :confused:

XS sadece ekranı için alınır. Kamera, performans, uzun ömürlülük, batarya için 11.

4K 60 FPS İPhone 8 ve X ile geldi. 6S ve 7'de yok.
Ha doğru 1080P 60FPS'ti hocam karıştırdım ama 4K 30FPS çekebiliyor.

Bu soruyu bu konudaki İPhone 11'in ekranına kötü diyenlere soruyorum.
İPhone 11'in ekranı ne yönden kötü sizin için ?

Bu soruyu bu konudaki İPhone 11'in ekranına kötü diyenlere soruyorum.
İPhone 11'in ekranı ne yönden kötü sizin için ?
Ekranı iyi. Fakat bir OLED ekranla kıyaslandığında Aydınlatma teknolojisi aşırı geride ve bana mı geliyor sadece bilmiyorum ama aşırı kalitesiz geliyor. Sadece 11 baz alacak isek te ekran çerçeveleri aşırı demode duruyor sanki yanları Samsung telefon kenarı gibi.

Ekranı iyi. Fakat bir OLED ekranla kıyaslandığında Aydınlatma teknolojisi aşırı geride ve bana mı geliyor sadece bilmiyorum ama aşırı kalitesiz geliyor. Sadece 11 baz alacak isek te ekran çerçeveleri aşırı demode duruyor sanki yanları Samsung telefon kenarı gibi.
Çevremde ben dahil 100 kişiden 1 kişi otomatik parlaklığı kullanıyordur. İPhone 12 ile 11'in manuel parlaklık seviyesi aynı. otomatik parlaklığı kullanma oranı %00000.1 falandır ama ben bunu dediğim için herkes otomatik parlaklık kullanıyorum der.

11 Pro 2.el diyip farklı bir öneride bulunalım 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,239
Üyeler
197,411
Son üye
WhiteS13
Geri