İphone 11 ne kadara satabilirim

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,028
64GB %94 pil yüzdesi var 12 ay garantisi kaldı kutusu faturası garantisi tam iphone 14 cıkıcak diye satmak istiyorum ederi ne kadar eder turkcell den aldım 2.el den pek anlamıyorumda

Ben 10.8 kdan ucuz görmedim ikinci el sitelerinde onlarında bataryası falan değişmiş

11.500 den ilan acıyım mı hocam sizce
Hocam sıfırı ne kadar ise 1.5 2k altından satın ama fiyat düşürmeyin çünkü favoriye eklerler beklerler fiyat düşürün diye e fiyat düşünce bilidrim gidiyor siz fiyat düşürene kadar bekleyip malı ucuza almaya çalışırlar. Ayrıca ürününüz sıfır ve garantili o yüzden yüksek fiyat koyun.

Hocam sıfırı ne kadar ise 1.5 2k altından satın ama fiyat düşürmeyin çünkü favoriye eklerler beklerler fiyat düşürün diye e fiyat düşünce bilidrim gidiyor siz fiyat düşürene kadar bekleyip malı ucuza almaya çalışırlar. Ayrıca ürününüz sıfır ve garantili o yüzden yüksek fiyat koyun.
yenilenmişler dışında en ucuz 14.2k hocam o zaman 11900 e koyayım ya da o civarlara pazarlıkla ve ya olmadan

Merak ettim hiç satış yapmadım 2. El sitelerinde 1 tl indirim yapınca da bildirim gidiyor mu

yenilenmişler dışında en ucuz 14.2k hocam o zaman 11900 e koyayım ya da o civarlara pazarlıkla ve ya olmadan
12k - 12.5k konulabilir o zaman pahalıdan koyun pazarlık payı bırakın alacağınız miktar fazla olsun. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak ettim hiç satış yapmadım 2. El sitelerinde 1 TL indirim yapınca da bildirim gidiyor mu
Sarı site'de fiyat güncellediğiniz an bildirim gider hocam mesela 10K'lık ürününüz var baktınız satılmıyor acil paraya ihtiyacınız var 8'e düşürdünüz favoriye ekleyen herkese fiyatı düştü diye bildirim gider.

Yani o fiyatşara satıyorlar temizleri ama ortalaması 11.5 k ya satılıyor. O fiyattan açın indirim falan gider 11.5 a

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,421
Üyeler
185,265
Son üye
furkanturan1234
Geri