İphone 11 kullanıyorum 2 senede pil sağlığım %81 e düştü , bu değer normal mi , birde bazı kullanıcılar yavaş şarj aleti kullanmamı söylediler , hızlı şarj cihazı kullanıyorum orijinal bu hızlı şarj zarar verir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Benimki 1 yılda %90 a düştü , ios 16’ya geçince sabit kaldı daha düşmediİphone 11 kullanıyorum 2 senede pil sağlığım %81 e düştü , bu değer normal mi , birde bazı kullanıcılar yavaş şarj aleti kullanmamı söylediler , hızlı şarj cihazı kullanıyorum orijinal bu hızlı şarj zarar verir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Evet diğer şarj aletiyle şarj etmek ölüm çok yavaşTelefon şarjdayken oynamamak gerekir
Evet hızlı şarj iyi önerilmez ama 5w adaptör kullansaydın en fazla şuan %85 olurdu hızlı şarj gereksinim yani.
Normal o zaman bu değerler12 pro max var bende aynı durum 1 sene tam tamına 8 ay oldu %86 şu an
sadece günde 10-15 dakika annemi arıyorum kankaEvet diğer şarj aletiyle şarj etmek ölüm çok yavaş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normal o zaman bu değerler
1.5 senede 80 de kanka seninkisi gene iyimişİphone 11 kullanıyorum 2 senede pil sağlığım %81 e düştü , bu değer normal mi , birde bazı kullanıcılar yavaş şarj aleti kullanmamı söylediler , hızlı şarj cihazı kullanıyorum orijinal bu hızlı şarj zarar verir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Evet batarya değişimi değerini düşürür mü acaba yoksa yeni modele mi geçmek mantıklı1.5 senede 80 de kanka seninkisi gene iyimiş
11 lerin tek sıkıntısı pil bataryası telefon onun dışında kusursuza yakın
SE 2020 var bende de 2 sene sonunda %81 şuan. Normal sanırım.İphone 11 kullanıyorum 2 senede pil sağlığım %81 e düştü , bu değer normal mi , birde bazı kullanıcılar yavaş şarj aleti kullanmamı söylediler , hızlı şarj cihazı kullanıyorum orijinal bu hızlı şarj zarar verir mi ? Önerilerinizi bekliyorum.
Ben birkaç aya değiştireceğim valla günlük pil tüketimim %200ü bile geçebiliyor bu aralarEvet batarya değişimi değerini düşürür mü acaba yoksa yeni modele mi geçmek mantıklı