Neler Yeni

İphone 11 pro 6000₺ nasıl fiyat

InnoRedd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Musa yıldırım
1-geçici kayıt kaldırıldı. 6 ay içinde yurtdışına çıkmış bir pasaport üzerine 3000 TL ücretle telefonu işleteceksin ve alacağın sim kart pasaportun sahibinin üzerine olmak zorunda

2-face id yoksa 2. eldir(eğer face time kastetmiyorsan). Sıkıntıya girersin kazıklanırsın.

3-geçen ay 11 aldım it gibi pişmanım asla değmez. Ekranı 6s plus’dan bile daha kalitesiz. Donuyor ve eski. Hayatımda hep apple kullandım cano diyeceksen deme çünkü ben de aynı durumdayım. Aynı fiyata alacağın android kanımca üzmez.

4-niye millete cano diyorsun?
Cano dememden rahatsızmı oldun :D

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Cano dememden rahatsızmı oldun :D
Evet :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama cebinde 3 kuruş olmayıp elinde macbook, airpods ve iphone 8 plus olan biri bana iphone 11'in ekranının gayet yeterli ve mükemmel olduğunu söylemişti ?
720p 2019 yılında ne kadar yeterliyse iphone 11 de o kadar yeterli olarak çıktı. İphone 6s plus’ın 2016 yılında 1080p görüntü verdiğini düşünürsek…

şahin doğan

80+ Platinum

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
( Karşılaştırdığı telefon Dynamic Amoled FHD+ 438 PPI ekran )
( DK 6.45 )

İphone 7'nin bile cayır cayır aktığı dönemde İphone 11'e donuyor ve eski demen boş, bilgisiz veya yalancı durumuna düşmenden başka bir şey değil.
Kendi kullandığım telefondan aldığım performansı söyledim diye yalancı da oldum, tamam.

Dinamok amoledi PPI’ı umurumda bile değil. 6 senelik telefona baktığımda daha iyi hissediyorsam benim için bitmiştir.

şahin doğan

80+ Platinum
Kendi kullandığım telefondan aldığım performansı söyledim diye yalancı da oldum, tamam.

Dinamok amoledi PPI’ı umurumda bile değil. 6 senelik telefona baktığımda daha iyi hissediyorsam benim için bitmiştir.
başka mesajlara gelince sayfa sayfa cevap yazıyorsun sana kanıt atınca ben böyle hissediyorum deyip geçiyorsun.
Allah'a şükür bugünde birini susturdum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,210
İsim
Oğuz Oğuz
( Karşılaştırdığı telefon Dynamic Amoled FHD+ 438 PPI ekran )
( DK 6.45 )

İphone 7'nin bile cayır cayır aktığı dönemde İphone 11'e donuyor ve eski demen boş, bilgisiz veya yalancı durumuna düşmenden başka bir şey değil.

Sırasıyla LG g3/ s9+/ ip11/ ip12 kullandım. Ekran açısından en kötüsü ip11'di. Siyah ışıkta lcd panelin ekran aydınlatması görebiliyorum. Evet menüde falan hiç belli olmuyor ama YouTube'dan bir video açtığında çok bariz belli oluyordu. Bunun en büyük nedeni lcd panel değil ip 8' de 5'5 inch ekrana 1080p çözünürlük ve 401ppi koyup
Ondan iki sene sonra çıkan telefona 720p+ 326ppi'lı ekran koymaları.
11'i satıp ip12 1080p+ oled'e geçtiğim ilk an dünya varmış dedim. Evet işletim sistemi falan güzel ama bence 1 lira verilmez.

şahin doğan

80+ Platinum
Sırasıyla LG g3/ s9+/ ip11/ ip12 kullandım. Ekran açısından en kötüsü ip11'di. Siyah ışıkta lcd panelin ekran aydınlatması görebiliyorum. Evet menüde falan hiç belli olmuyor ama YouTube'dan bir video açtığında çok bariz belli oluyordu. Bunun en büyük nedeni lcd panel değil ip 8' de 5'5 inch ekrana 1080p çözünürlük ve 401ppi koyup
Ondan iki sene sonra çıkan telefona 720p+ 326ppi'lı ekran koymaları.
11'i satıp ip12 1080p+ oled'e geçtiğim ilk an dünya varmış dedim. Evet işletim sistemi falan güzel ama bence 1 lira verilmez.
XR'dan S20 Fe'ye, S20 Fe'den 12'ye geçtim aralarında Siyahlar dışında hiçbir fark yok. Normal bakış mesafesinden baktığında pixelleri görme gibi bir imkanın yok zaten. Görebiliyorum diyen doktora gitsin süper güç falan çıkar.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,210
İsim
Oğuz Oğuz
XR'dan S20 Fe'ye, S20 Fe'den 12'ye geçtim aralarında Siyahlar dışında hiçbir fark yok. Normal bakış mesafesinden baktığında pixelleri görme gibi bir imkanın yok zaten. Görebiliyorum diyen doktora gitsin süper güç falan çıkar.
Pixel görme olmuyor ama ekran aydinlatmasini bariz görebiliyorum. Ben iki ips ekran arasındaki farkı da bariz anlıyorum. Ekranın odyofili diyebiliriz. Eskiden msi monitör vardı. Siyah performansı çok başarılıydı. Şimdi LG var siyahlar gri gibi. Açar açmaz gördüm.
Birde en büyük sorun panel değil dedim ekran çözünürlüğü 2019'da 720p+ ekran koydular. O yüzden ekran sırıtıyor. Sonrası nesilde hatasını anladı aynı fiyata oled koymaya başladı. Yoksa Apple gibi bir marka neden daha ucuza yapıp satmak varken oled gibi maliyetli bir ekrana geçsin?

şahin doğan

80+ Platinum
Pixel görme olmuyor ama ekran aydinlatmasini bariz görebiliyorum. Ben iki ips ekran arasındaki farkı da bariz anlıyorum. Ekranın odyofili diyebiliriz. Eskiden msi monitör vardı. Siyah performansı çok başarılıydı. Şimdi LG var siyahlar gri gibi. Açar açmaz gördüm.
Birde en büyük sorun panel değil dedim ekran çözünürlüğü 2019'da 720p+ ekran koydular. O yüzden ekran sırıtıyor. Sonrası nesilde hatasını anladı aynı fiyata oled koymaya başladı. Yoksa Apple gibi bir marka neden daha ucuza yapıp satmak varken oled gibi maliyetli bir ekrana geçsin?
12 serisinde düz ekrana geçildi yani 11’in ekranını isteseydi bile 12’ye koyamazdı.
12 serisinde 11 serisi gibi 3 telefon değil 4 telefon çıkardı. 12’ye IPS koysaydı 12 miniyede koymak zorunda olurdu, 12 miniye IPS koysaydı zaten az tercih edilecek bir cihazı hiç satamazdı. 12 serisinde IPS ekran için en baştan IPS ekran ürettirmek zorunda kalacaktı. Oled kadar maliyetli olmasa bile kârı yine düşürecekti ve anlamı kalmayacaktı IPS koymasının.

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
12 serisinde düz ekrana geçildi yani 11’in ekranını isteseydi bile 12’ye koyamazdı.
12 serisinde 11 serisi gibi 3 telefon değil 4 telefon çıkardı. 12’ye IPS koysaydı 12 miniyede koymak zorunda olurdu, 12 miniye IPS koysaydı zaten az tercih edilecek bir cihazı hiç satamazdı. 12 serisinde IPS ekran için en baştan IPS ekran ürettirmek zorunda kalacaktı. Oled kadar maliyetli olmasa bile kârı yine düşürecekti ve anlamak kalmayacaktı IPS koymasının.
Milleti susturuyorsun ama sen susmak bilmiyorsun sanırım.

başka mesajlara gelince sayfa sayfa cevap yazıyorsun sana kanıt atınca ben böyle hissediyorum deyip geçiyorsun.
Allah'a şükür bugünde birini susturdum.
Dediğim gibi telefonu beğenmiyorum ve Türkiye fiyatına göre kötü performans aldığımı düşünüyorum. Haklı çıkmaktan ziyade alçakgönüllü olmak da biraz önemli.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,210
İsim
Oğuz Oğuz
12 serisinde 11 serisi gibi 3 telefon değil 4 telefon çıkardı. 12’ye IPS koysaydı 12 miniyede koymak zorunda olurdu, 12 miniye IPS koysaydı zaten az tercih edilecek bir cihazı hiç satamazdı. 12 serisinde IPS ekran için en baştan IPS ekran ürettirmek zorunda kalacaktı. Oled kadar maliyetli olmasa bile kârı yine düşürecekti ve anlamak kalmayacaktı IPS koymasının.
11 pro/max/11 xs max/ ip10' da zaten OLED ekran kullanıyordu. Yani 6 modelde. Yan olarak ise se202/xr/ip11'de 720p+ ekran kullanıyordu. Yani 2017' de Apple zaten oled ekrana geçmişken 2019'da lcd panel kullanıyorsan bu tamamen maliyettir. Android telefonlarda sen hiç gördün mü eskiye dönüldüğünü. Sonradan tepki almaya başlayınca ip12'de oled'e gecti komple. Yoksa mini ye lcd kullanırdı. Hem ip11'den daha küçük daha iyi durmalı. Ama küçücük ekranda oled var. Yani olay Apple'ın be yaptım oldu politikası. Şunu Samsung yapsa topa tutarlar. 800$' a telefon cikarican 2019'da ve 720p+ ekran olacak :D.

Existentia

80+ Silver
Bence alınmaz şahsen faceID'si bozuk olan hiç bir cihazı almazdım

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
Konuya bakan arkadaşlara da tavsiyem, Apple İphone x’den sonra adeta dışkıladı ve sıvadı. Hayatımda kullandığım ilk ve tek akıllı telefon iphone ve buna rağmen söyleyebiliyorum. Türkiye fiyatlandırmasında alınmaz. Görmemiş bir halkımız var ve dolayısıyla onların çocukları da görmemiş. Annenize babanıza sırf millete artistlik yaptığınızı sanmak için bu ekonomide İphone aldırmayın.

Fiyat performansın bu kadar düştüğü bir ürünü zor durumlara rağmen almanın tek sebebi insanlara gösterme ve statü çabasıdır, kalite isteği değil.

Her yıl çinli markalar gibi telefon üretmeye başlayan Apple’ın cihazlarını her sene yenileyemeyecek durumdaysanız yavaşlatmalarla(kasıtlı veya kasıtsız) uğraşmak zorundasınız.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,503
Üyeler
164,016
Son üye
trmhmt
Top Bottom