Neler Yeni

Yardım iPhone 11 Alınır mı Acil

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
ocak ayında açılır 8 ay kullanırsın, evde başka düşük telefon iphone varsa icloud girip arama yönlendirme olarakta kullanabilirsin.
Açılır ama nasıl açılır demiyor. Yılda 8 ay mı ne kullanabiliyorsun mesela kalan aylar telefon pek bir işe yaramıyor. Beraberinde yanında bir telefon daha taşıman gerekir kullandığın tüm zaman boyunca. 5 bine sıkıntı satın alıyorsun ne kadar mantıklı tartışılır. Kimisi uğraşmaya değer bulur ama ben 11 için değeceğini sanmam.
Telefoncuya bu düşük ücreti verip 8 ay kullanabiliyorum yani kesin değil mi? 11'lere bakıyordum genelde tr cihazları 15 binden yukarı oluyor. Bu denk geldi. Zaten kız arkadaşıma alıcam. 8 ay kullansın ondan sonra telefon bozulmuş derim inanır o bilmez böyle şeyleri mantıklı değil mi

Gurkanpiro

80+ Gold
Telefoncuya bu düşük ücreti verip 8 ay kullanabiliyorum yani kesin değil mi? 11'lere bakıyordum genelde tr cihazları 15 binden yukarı oluyor. Bu denk geldi. Zaten kız arkadaşıma alıcam. 8 ay kullansın ondan sonra telefon bozulmuş derim inanır o bilmez böyle şeyleri mantıklı değil mi
iyi hoşta kral yengeyi yılbasına kadar nasıl oyalıycan

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Lütfü A
yd cihazlar 5 para etmiyor, 5kua buldum diye atlamana gerek yok. ip 11için çekilecek çile değil. pil sağlığıyla oynama yapılabiliyor düşündüğün kadar temiz olmayabilir

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Alınır çek direk sudan ucuz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
iyi hoşta kral yengeyi yılbasına kadar nasıl oyalıycan
Yılbaşında veririm ya, planda yok zaten haberi de yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yd cihazlar 5 para etmiyor, 5kua buldum diye atlamana gerek yok. ip 11için çekilecek çile değil. pil sağlığıyla oynama yapılabiliyor düşündüğün kadar temiz olmayabilir
Param güvende ile satın alıcam sorun görürsem yollarım geriye olmaz mi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Tcl Linkzone diye bir şey var alıyorsun aynı numaradan 2 simin olacak bir sim daha alıyorsun onu nasıl yapıyoruz ıdk detaylı bakmadım 1500 tl bucihaz internet paylaşımı da yapıyor telefona arama da düşüyor yd cihazını böyle tertemiz kullanıyorsun
oha baya iyiymiş lan

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
imei uzatma 2750tl şuan

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Hocam telefonun orijinal yurtdışı 11 olduğuna emin miyiz ? Kaçak olmasın fiyat şüphe uyandırdı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,029
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Furkan Görür
Orijinal olduğundan nasıl emin olabilirim? Param güvende ile alıp iki gün içinde incelemeyip sorun varsa gönderebilirim.

Yani bu parayla 8 ay mı kullanılabiliyor telefon?
hayır 2-4 ay arası uzatma yapar. zaten yılbaşında 4+4 kullanım var

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Orijinal olduğundan nasıl emin olabilirim? Param güvende ile alıp iki gün içinde incelemeyip sorun varsa gönderebilirim.

Yani bu parayla 8 ay mı kullanılabiliyor telefon?
Hocam kutu yok fatura yok herhangi kontrol edebileceğin bir şey yok. Cihaz toplama bile çıkabilir sıkıntılı bu işler biraz. Şansımı denemek istiyorum derseniz param güvende ile deneyin telefondan anlamıyorsanız telefoncuya götürüp sorun veya satmak istiyorum diyin bilgi alın çıkın.
Kullanılma konusuna gelirsek, yurtdışı telefonların tümü her yıl 4+4 toplamda 8 ay açık kalır kalan 4 ay ise telefonun simi kapanır. Arama veya internetle olan herhangi bir şeyi yapamazsınız, telefonu uçak moduna almışsınız gibi düşünebilirsiniz wifi ye bağlanır kamerayı kullanırsınız. Bunun telefoncudan imei uzatma işlemi veya yanında ekstra telefon taşıma yada sim kartı cihazı alıp kapanan 4 ayı da açık tutma gibi yöntemleri var. 4+4 toplam 8 ay kullanım süresi de her yılbaşında yenilenir.

şahin doğan

80+ Platinum
Uzatma işlemi şu an kapalı. Ona güvenme. Cihazın fiyatı uygun. Param güvende ile alacaksın galiba, alıp kontrol ettikten sonra sıkıntı çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,625
Üyeler
160,864
Son üye
fxxy
Top Bottom