Neler Yeni

İphone 11 pro 6000₺ nasıl fiyat

şahin doğan

80+ Platinum
11 pro/max/11 xs max/ ip10' da zaten OLED ekran kullanıyordu. Yani 6 modelde. Yan olarak ise se202/xr/ip11'de 720p+ ekran kullanıyordu. Yani 2017' de Apple zaten oled ekrana geçmişken 2019'da lcd panel kullanıyorsan bu tamamen maliyettir. Android telefonlarda sen hiç gördün mü eskiye dönüldüğünü. Sonradan tepki almaya başlayınca ip12'de oled'e gecti komple. Yoksa mini ye lcd kullanırdı. Hem ip11'den daha küçük daha iyi durmalı. Ama küçücük ekranda oled var. Yani olay Apple'ın be yaptım oldu politikası. Şunu Samsung yapsa topa tutarlar. 800$' a telefon cikarican 2019'da ve 720p+ ekran olacak :D.
X'e geçildiğinde 8 ve 8 Plus'da IPS devam ediyordu, XS'e geçildiğinde herkes en tepe model almak istemeyeceği için düşük maliyetli XR'ı çıkardılar ama XR sadece ekrandan değil, kameraradan, malzeme kalitesinden, Ram'den kısılmış bir telefondu, yinede XR 2018'de ve İphone 11 çıkana kadar en fazla satan telefondu.
11 Serisine geçildiğinde yine en tepe model dışında yine bir cihaz çıkarmaları lazımdı ve 11'i çıkardılar.
XR'ın ekranını, kasasını kullanıyordu.
12 serisine geçilince dediğim gibi istese bile 11'in ekranını koyamazdı tasarım, boyut vs.
Daha düşük maliyetli telefon için ekranı, kasası, pili küçük 12 miniyi çıkardılar çünkü IPS ekran için yeniden bir IPS ekran üretmeleri lazımdı.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,210
İsim
Oğuz Oğuz
X'e geçildiğinde 8 ve 8 Plus'da IPS devam ediyordu, XS'e geçildiğinde herkes en tepe model almak istemeyeceği için düşük maliyetli XR'ı çıkardılar ama XR sadece ekrandan değil, kameraradan, malzeme kalitesinden, Ram'den kısılmış bir telefondu, yinede XR 2018'de ve İphone 11 çıkana kadar en fazla satan telefondu.
11 Serisine geçildiğinde yine en tepe model dışında yine bir cihaz çıkarmaları lazımdı ve 11'i çıkardılar.
XR'ın ekranını, kasasını kullanıyordu.
12 serisine geçilince dediğim gibi istese bile 11'in ekranını koyamazdı tasarım, boyut vs.
Daha düşük maliyetli telefon için ekranı, kasası, pili küçük 12 miniyi çıkardılar çünkü IPS ekran için yeniden bir IPS ekran üretmeleri lazımdı.
Dostum tartışmaya gerek yok. Ben kullandım beğenmedim sen kullandın beğendin. Görüşler kişisel olabilir. Ben 11 konusunda önermem sen önerirsin. İnan ki Apple istese 12 de başka model tanıtır yine 720p+'ye devam ederdi. Kendin söyledin xr ve 11 çok satılan modellerdi. Hala da ucuz olduğu için satılıyor. Devam telefonunu yapardı. Ben bizzat kullandım savunurken sen ip11 kullanmamissin galiba.

şahin doğan

80+ Platinum
Dostum tartışmaya gerek yok. Ben kullandım beğenmedim sen kullandın beğendin. Görüşler kişisel olabilir. Ben 11 konusunda önermem sen önerirsin. İnan ki Apple istese 12 de başka model tanıtır yine 720p+'ye devam ederdi. Kendin söyledin xr ve 11 çok satılan modellerdi. Hala da ucuz olduğu için satılıyor. Devam telefonunu yapardı. Ben bizzat kullandım savunurken sen ip11 kullanmamissin galiba.
Amacım tartışmak değildi, ki tartışmıyordum. XR kullandım 11 ile ekranı aynı.

şahin doğan

80+ Platinum

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
İphone 11 pro yurtdışı face id calısmıyor 6000TL ye alınır mı? arkadaşlar sizce (cihaz 64gb)
Alınmaz. Cihaz için açıldıktan sonra 120 gün süre geçmişse pasaport kayıt yapılamıyor.

şahin doğan

80+ Platinum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,210
İsim
Oğuz Oğuz

şahin doğan

80+ Platinum
Kesinlikle tartışmıyorsun o yüzden insanları susturmakla övünüyorsun değil mi?
İphone 11'e donuyor kasıyor diyen boş biriyle konuşmam ile mantıklı cevap veren biriyle konuşmam aynı olmaz. Bunu sana da tavsiye ederim.

roosevelt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Tuna Taş
İphone 11'e donuyor kasıyor diyen boş biriyle konuşmam ile mantıklı cevap veren biriyle konuşmam aynı olmaz. Bunu sana da tavsiye ederim.
Donuyor derken ana menü öylesine drop yiyor demiyorum herhalde. Ekran ışığını yükselttiğimde, şarj azaldığında veya 5 dakika clash of clans oynayayım dediğimde diğer uygulamalara geçince ve hatta denetim merkezini açarken rahatsız edici yavaşlamalar ve her anlamda droplar yiyorum. Bu alet haliyle 3-4 senelik bir telefon ve 18-20k paralara alınmaz.

Size hiçbir aşağılamada bulunmama rağmen beni kışkırtmanız ve boş gibi kelimeler kullanmanız bile seviyenizin göstergesidir.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
niye yapılmasın sensörü var onun
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani yetkili servis yapar mı bilmiyorum ama orijinal parça takıpta yetkili servis olmayan yerlere götürsen yapıyorlar fppro falan
face id yapılamıyor. her bir face id özel olarak anakarta tanımlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,510
Üyeler
164,017
Son üye
TURBOKAN_TR
Top Bottom