İphone 11 pro alınır mı

Sucuklumen42

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Merhaba güncel olarak a35 kullanmaktayım genel olarak instagram takılıyorum arada oyun oynuyorum fakat telefonda takılmalar oluyor ara sıra kafayı yiyor alalı 1 sene oldu genel anlamda işlemcisi uzun vadeli olduğunu düşünmeyip daha stabil bi telefona geçmek istiyorum satıp iphone 11 pro geçmek istiyorum 2. el 15 20k arasına almayı düşünüyorum

Merhaba güncel olarak a35 kullanmaktayım genel olarak instagram takılıyorum arada oyun oynuyorum fakat telefonda takılmalar oluyor ara sıra kafayı yiyor alalı 1 sene oldu genel anlamda işlemcisi uzun vadeli olduğunu düşünmeyip daha stabil bi telefona geçmek istiyorum satıp iphone 11 pro geçmek istiyorum 2. el 15 20k arasına almayı düşünüyorum
onlarda kasıyor artık en az 15 ve üstü alcan iphone da

hocam biraz daha ekleyip 13 almanı tavsiye ederim

yazılım önemli ios 17 olan bi iphone 11 15 ten daha stabil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oha biraz daha ekleyip 13 almanı tavsiye ederim
ben 13 kullanıyoru, parasıu nye yetiyuosa onu alsın + dediğim gibi ios yazılım düşük tel şifadır

yd 13pm 20 ye satılıuyodu, onu al 4 ayda a35 le takıl

A13 işlemci var sanırım
hocam biraz daha ekleyip 13 almanı tavsiye ederim
Açık konuşayım her sene telefon değişiyorum genelde 11 pro alsam muhtemelen 1 2 sene kullanırım max şu a35 den kurtulmak istiyorum

yazılım önemli ios 17 olan bi iphone 11 15 ten daha stabil

ben 13 kullanıyoru, parasıu nye yetiyuosa onu alsın + dediğim gibi ios yazılım düşük tel şifadır

yd 13pm 20 ye satılıuyodu, onu al 4 ayda a35 le takıl
a35i satıp üstüne koyup alacağım 🤣

A13 işlemci var sanırım
Açık konuşayım her sene telefon değişiyorum genelde 11 pro alsam muhtemelen 1 2 sene kullanırım max şu a35 den kurtulmak istiyorum

pardon hocam 11 okudum pro alınır

Eski telefonlar için sağlam pil bulmak zor. En azından iphone 15 veya 16e alınmalı.

okadar bütçem olsa 🥲11 proyu 1 sene kullanıp değiştiririm yüksek ihtimal
Apple üretimini durduralı 5 ylıdan fazla oldu ve vintage kategorisine eklendi. Artık apple servisi tamirini yapmıyor. Pil falan değiştirmez. Galaxy A56 öneririm. Daha çok dayanır. pil derdiyle uğraşmayın.

A13 işlemci var sanırım

11 Proya o para verilmez illa alacaksan 12 al.

Teşekkürler arkadaşlar değerlendirmeye alacağım yorumlarınızı

Geri