IOS Iphone 11 Pro Hakkında

mm2525

80+
Reaksiyon skoru
5
Sizce iPhone 11 pro için iPhone 11 in üstüne 3000 -4000 TL vermeye değer mi?birde iPhone 11 beyaz mı daha şık durur kırmızı mı?(veya başka bir renk mi)Renklerin zevk meselesi olduğunu biliyorum ama yine de fikir almak istedim. :) :)

Bence beyaz rengi daha şık.

Siyah ve beyaz renk daha şık duruyor. iPhone 11 Pro için 3000 - 4000 TL vermeye değmez. sonuçta iPhone 11'de güncel telefon. :)

Siyah ve beyaz renk daha şık duruyor. iPhone 11 Pro için 3000 - 4000 TL vermeye değmez. sonuçta iPhone 11'de güncel telefon. :)
Aynen ben de beyazla kırmızı arasında kalmıştım.iphone 11 proyu isteme sebebim de daha küçük olması,içinden hızlı şarj çıkması ve 3 kamera ile daha zarif ve şık durmasıydı. :)

Aynen ben de beyazla kırmızı arasında kalmıştım.iphone 11 proyu isteme sebebim de daha küçük olması,içinden hızlı şarj çıkması ve 3 kamera ile daha zarif ve şık durmasıydı. :)
Bence İphone 11 almak yerine daha farklı bir telefon alabilirsin mesela samsung s20

arasındaki farklar
oled -paslanmaz çelik-kamera farkı

En üst seviye alınabilir. 4000 TL az bir rakam değil ama alınabilir. S20'de düşünebilirsiniz.

En üst seviye alınabilir. 4000 TL az bir rakam değil ama alınabilir. S20'de düşünebilirsiniz.
Şu ana kadar çoğunlukla apple kullandım arada samsung, xiamoi, huawei gibi telefonları 1,2 günlüğüne kullanma fırsatım oldu ama iphone bana daha iyi geldi."abi apple ya" diyip almadım hiç :) :) :)

Şu ana kadar çoğunlukla apple kullandım arada samsung, xiamoi, huawei gibi telefonları 1,2 günlüğüne kullanma fırsatım oldu ama iphone bana daha iyi geldi."abi apple ya" diyip almadım hiç :) :) :)
O Zaman iPhone 11 Pro işinizi görecektir :)

renginde kararsız kalırsan bir magazadan gözünle bak derim internetten iphone 10r sipariş ettım turuncu diye pembemsi cıktı geri iade almadılar böyle devam edıyorum :) benim düştügüm hataya düşme

Sizce iPhone 11 pro için iPhone 11 in üstüne 3000 -4000 TL vermeye değer mi?birde iPhone 11 beyaz mı daha şık durur kırmızı mı?(veya başka bir renk mi)Renklerin zevk meselesi olduğunu biliyorum ama yine de fikir almak istedim. :) :)
Dostum aynı sorunu yaşayıp iPhone 11 alan biri olarak söylüyorum gün içinde kullandığında tek farkı ekran 3. Kamera sadece 10x zoom yapıyor Buda zaten çok işine yaramaz onu geçeyim 4k para etmez bu arada ikisi arasından kırmızı öneririm ama siyaha da bir bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri