iPhone 11 Pro Max mi 12 Pro Max mi?

120 hz aşırı büyük bir fark bence 13 pro veya pro max al sonuçta 3 yıl kullanmak zorundasın
Oyun oynayan biri değilim ki, oynasam bile şu going balls oyunu gibi oyunlar oynuyorum o kadar fark olacak mı ki 5bin tl için

Pasaport kaydını yaptıracaksan direk 12 pro max al

Oyun oynayan biri değilim ki, oynasam bile şu going balls oyunu gibi oyunlar oynuyorum o kadar fark olacak mı ki 5bin TL için
oyun için demedim zaten, instagramda safaride yukarı aşağı kaydırırken bildiğin gözlerin rahatlıyor, sürekli bir şeyleri kaydırasın geliyor. xs max den 13 pro max’e geçmiş biri olarak söylüyorum. oyunlarda hiç fark etmiyor bile zaten

Sebebi ne? Zaten pasaportum ve ülkeye giriş çıkışım yeni.

O kayıt uzatmaya güvenip cihaz almazdım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir işkence yaşamıyorum pasaportum var
Anladım dikkat et cihazı iyice kontrol et kesinlikle açılmamış olsun hiçbir servis geçmişi olmasın orijinal olduğundan emin ol

Pasaport kaydını yaptıracaksan direk 12 pro max al
tabii ki yaptıracağım, yurda giriş çıkışım yeni zaten.

Bu kayıt uzatmanjn olduğu dönemlerde herkesi uyardım bu iş kalıcı değil geçici diye ama kimse sözümü dinlemedi.

tabii ki yaptıracağım, yurda giriş çıkışım yeni zaten.

Bu kayıt uzatmanjn olduğu dönemlerde herkesi uyardım bu iş kalıcı değil geçici diye ama kimse sözümü dinlemedi.
Bende iphone 11 var satıp üstüne koyup 12 pro max alacagım mavisini muazzam hem rengi hem kasası

Telefonu aldım, tercihim 12 pro max ten yana oldu. Herkese teşekkürler.

13 pm kullanıyorum gayet memnunum

Konu ile alaka ?
yani hocam 12 pro max de gayet iyi telefon 11 için aynısnıı diyemem sadece 12-13 serisi için güzel olduğunu belirtmek istedim köşe ve benzerlik olarak çok yakın telefonlar ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,975
Üyeler
183,501
Son üye
oldman49
Geri