çılgınHamsi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 107
bu geçişi yapmak mantıklımı iphone 11 proyu satıp 14 e geçmek istiyorum
Hocam iphone 11 biraz eskidi artık güncelleme kısmında ömrü biraz kaldı ama fiyatlar da malum. Normalde geçilir ama 14 serisi pahalı. O bütçe varsa tabii ki geçilir.bu geçişi yapmak mantıklımı iphone 11 proyu satıp 14 e geçmek istiyorum
Geçilir mantıklı karar olur iPhone'de zarar etmezsin zaten 2 el'de vs önümüz'deki yıllar ne olur bilinmez fırsatın varsa geç hocambu geçişi yapmak mantıklımı iphone 11 proyu satıp 14 e geçmek istiyorum
Niye mantıklı olmasin ki bütçe olarak durumunuz nedir yani rahat rahat alabilicek misiniz 14 pro'yu yoksa borçla falan mı alıcaksanızbu geçişi yapmak mantıklımı iphone 11 proyu satıp 14 e geçmek istiyorum
bu vergi muhabbeti nasıl oluyor bilmiyorum öyle bir şey olursa olabilir. o konu ile ilgili bilginiz varsa iyi olur .Hocam iphone 11 biraz eskidi artık güncelleme kısmında ömrü biraz kaldı ama fiyatlar da malum. Normalde geçilir ama 14 serisi pahalı. O bütçe varsa tabii ki geçilir.
Öğrenci indirimi ile alakalı diyorsanız sanırım öğrencilerde telefon laptop gibi cihazlarda vergi alınmayacak. O şartları karşılıyorsanız kaçırmadan alınır iphone'da vergi çok yüksek malumbu vergi muhabbeti nasıl oluyor bilmiyorum öyle bir şey olursa olabilir. o konu ile ilgili bilginiz varsa iyi olur .
bu muhabbet olursa almayı düşünğyorum.Öğrenci indirimi ile alakalı diyorsanız sanırım öğrencilerde telefon laptop gibi cihazlarda vergi alınmayacak. O şartları karşılıyorsanız kaçırmadan alınır iphone'da vergi çok yüksek malum
erdoğan kazanırsa oÖğrenci indirimi ile alakalı diyorsanız sanırım öğrencilerde telefon laptop gibi cihazlarda vergi alınmayacak. O şartları karşılıyorsanız kaçırmadan alınır iphone'da vergi çok yüksek malum
Orada çok güvenilir bir yerden almak lazım. Millete sıfır diye ikinci el cihaz verip yolluyorlarerdoğan kazanırsa o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fakat boş bence böyle bir şey yapılacağını sanmam kazansa bile
telefonu gürcistandan alabilirsiniz çok daha ucuza gelir
IMEI kaydı dahil total 30k civarına geliyor
o zaman yatı almıyım daha iyi yeterki düzelsin güzel vatanımerdoğan kazanırsa o
fakat boş bence böyle bir şey yapılacağını sanmam kazansa bile
telefonu gürcistandan alabilirsiniz çok daha ucuza gelir
IMEI kaydı dahil total 30k civarına geliyor
Şartları nedir ve nasıl yapılıyor hocam, bu ara bende alacağım üniversite öğrencisi kabul oluyor mu?Öğrenci indirimi ile alakalı diyorsanız sanırım öğrencilerde telefon laptop gibi cihazlarda vergi alınmayacak. O şartları karşılıyorsanız kaçırmadan alınır iphone'da vergi çok yüksek malum