Hocam doğru fakat pek güvenemiyorum nedense hepsiburada trendyol vb yerlerden alınır mı ?İnternetten aldığın ile mağazadan aldığın aynı fabrikadan çıkıyor.
Mağazaya +400, 500tk baymaya gerek diye düşünüyorum.
Anlık geliyor mu fiyat yoksa bekletiyorlar mı bir kaç günmerkeze talep oluşturqbiliyorlar benim telefonum (A52) 4200 TL idi 4150 TL e aldım talep sayesinde dene bi şansını
İnternette satılan da mağaza da satılan da fabrika dan çıkıyor internet sitesine güvenmeyip mağazaya güveniyorsan doğru yoldasın sonuçta birileri kazanıp birileri kaybetmesi gerek.Yakın zamanda 11 128 veya biraz zora sokarak 12 64 alacağım fakat internetten almaya pek güvenemiyorum şuanda o yüzden vatan vb yerler gidip alıcağım zaman indirim uygularlar mı ?
Yanlış anladın sanırsam internet dediğim vatanın vb yerlerm Sitesi değil trendyol hepsiburada vb sitelerden bahsediyorumİnternette satılan da mağaza da satılan da fabrika dan çıkıyor internet sitesine güvenmeyip mağazaya güveniyorsan doğru yoldasın sonuçta birileri kazanıp birileri kaybetmesi gerek.
Monitörü hepsiburadan aldım telefonu incehesaptan aldım bileşenlerin çoğunu trendyol üzerinden lakin satıcılar benim için önemli sadece aracı trendyol n11 gibi yerler ona kalırsa trendyol üzerinde Samsung satıcı mi satıcısı var veya hepsiburada tarafında incehesaptan poco f3 alan ben tabi fikir senin düşünce senin saygı duyarım.Yanlış anladın sanırsam internet dediğim vatanın vb yerlerm Sitesi değil trendyol hepsiburada vb sitelerden bahsediyorum
15 ila 30 dk demişti yardım eden elemanHocam doğru fakat pek güvenemiyorum nedense hepsiburada trendyol vb yerlerden alınır mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlık geliyor mu fiyat yoksa bekletiyorlar mı bir kaç gün