Yardım İPhone 11 veya dengi ne alabilirim

Filipinli

80+
Reaksiyon skoru
111
İPhone 11 almayı düşünüyorum ama batarya şarj konusu düşündürüyor. Buna denk ne alabilirim sadece kendi kullandığı telefonları önerenleri dikkate alacagim kulaktan duyma tayfa yorum yapmassa sevinirim.
Kamera ve şarj konusu önceliğim
Şimdiden teşekkürler

iphone 11 kesinlikle önerimdir.
şarj konusu düşündürmesin benim 1 gün sonunda hala 15-20 şarjım falan oluyor dizi vs çok izlememe rağmen

iphone 11 kesinlikle önerimdir.
şarj konusu düşündürmesin benim 1 gün sonunda hala 15-20 şarjım falan oluyor dizi vs çok izlememe rağmen
Kişiden kişiye değişir ama bende de poco x3 var 5160mah batarya var ama günde 1 kere daha şarja takıyorum.

Annemin telefonu 3000 civarı 2 gün yetiyor

İPhone 11 almayı düşünüyorum ama batarya şarj konusu düşündürüyor. Buna denk ne alabilirim sadece kendi kullandığı telefonları önerenleri dikkate alacagim kulaktan duyma tayfa yorum yapmassa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Hocam aldınız mı Xiaomi 3 gün şarj etmezsiniz :D :D 3 dkda tam şarj olur zaten :D :D
şaka bir yana marka takıntınız yoksa huawei ya da Xioami bakarsanız daha kullanışlı olabilir İphone 11' e göre.

Şimdiden teşekkürler
iphone 11 alman tavsiyemdir. android olsun dersen s20 alabilirsin. o da sırf dex modu var diye.

Arkadaşlar bugün alacağım her öneriyi dikkate alıyorum aynı zamanda kamerada önemli benim için

4 yıllık xioami kullanıyorum şarj konusunda 2-3 gün şarj etmeden kullanabiliyorum ha tabii okuldayken kullanıyorum sadece tüm gün kullansam sabahtan akşama kadar idare ediyo xioami redmi note 4x (öneri değil eski bir telefon sadece şarj meselesinde anlatayım dedim)

IPhone 11 veya S20+ başka telefon bakmaya gerek yok.

Kişiden kişiye değişir ama bende de poco x3 var 5160mah batarya var ama günde 1 kere daha şarja takıyorum.

Annemin telefonu 3000 civarı 2 gün yetiyor
iOS sistemler androide göre daha az şarj,ram ile aynı sonuçları verebiliyor.
ben 3000 mAh 5 tane telefon kullandım
Note 2, J7 2015, J6 2018, iPhone 7 Plus, iPhone 11.
ben en son j7 kullanırken telefondan oyun oynuyordum onda bile 1 günü çıkartıyordum.
şimdi iPhone 11 kullanıyorum 3100 mAh herhalde instagram ve netflix kullanıyorum yoğun olarak çoğunlukla da airpods ile yani bluetooth açık bir şekilde beni bir gün çok rahat çıkartıyor gece yatarken de yüzde 20 şarjı oluyor hep.

5160 mAh nasıl bitiriyorsun :D

OnePlus 8 Pro
Olabilir.

Arkadaşlar s20 plusa baktım şimdi güzel duruyor
Ben hiç ios kullanmadım bilmiyorum Android ne telefon kullandiysam 1 yıl sonra kasma donma oluyor s20 de böyle bisey olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,774
Üyeler
189,925
Son üye
deepiedra
Geri