İphone 11 vs 11 pro ?

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
Arkadaşlar bu 2 telefondan bir tanesini alıcama 2.el temiz olarak fakat kafam çok karışık hangisini tercih etmeliyim 11 aldığım zaman garantisi olucak fakat pro da garamti olmuyor çoğunda ve kamera olarak 2 telefonuda test ettim ve 11 daha iyi sizin düşünceleriniz nedir ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Arkadaşlar bu 2 telefondan bir tanesini alıcama 2.el temiz olarak fakat kafam çok karışık hangisini tercih etmeliyim 11 aldığım zaman garantisi olucak fakat pro da garamti olmuyor çoğunda ve kamera olarak 2 telefonuda test ettim ve 11 daha iyi sizin düşünceleriniz nedir ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Ekran ve kasası yüzünden 11 Pro derim ben. Kamera (3. kamerayı saymazsak) aynı gibi iki cihazda. İşlemci vs de aynı.

Kameralar sorunsuzsa 11'in daha iyi olma ihtimali yok. Pro her şekil geçiyor, tartışmasız bütçen varsa ve temizse 11 pro

11'in kamerası 11 Pro'dan iyi olamaz. Ya gözünüzde sorun var ya da test ettiğiniz cihazın kamera lensi yan sanayiyle değiştirilmiş.

İkisi arasında sadece ekran farkı için bile açık ara 11 Pro.

kanka öncellikle bu işin içindeyim ilk olarak bakman gereken tamir görüp görmemesi değişen parçaları.sonra pil yüzdeleri eğer pil yüzdeleri 80 82 civarıysa hic girme 80 den sonra batarya değişimi gerekiyor ve garanti olsa daha iyi olur gibi herhangi bir sıkıntıda 400 500 tlden olma derim ama özellik bakımından ve kamera bakımından 11 pro daha iyi 11 pro düz 11 e göre bir tık küçük boyut olarak.sana kalmış yinede 11 pro tercihimdir

Geri