Iphone 11 vs ıphone 12 kıyaslama

MertEfe

80+
Reaksiyon skoru
38
merhabalar bır ay once ıphone 11 aldım herseyıyle cok memnunum ancak gecelerı vıdeo ızlerken kenarlar grı oluyor ve gunes altında bazen ekranı gormekte zorluk cekıyorum sızce bunu satıp ustune yaklasık olarak 5bıntl verıp 12 almaya veya 13mını almaya deger mı yardımcı olabılır mısınız ozellıkle 12 veya 13mını kullanan yazabılırse sevınırırm

bende xr kullanıyorum, evet güneş altında bazen görmek zor olabiliyor ama geceli kenarlar gri olmuyor bu sorunla hiç karşılaşmadım. sadece ekran için 5 bin tl vermek saçma.

merhabalar bır ay once ıphone 11 aldım herseyıyle cok memnunum ancak gecelerı vıdeo ızlerken kenarlar grı oluyor ve gunes altında bazen ekranı gormekte zorluk cekıyorum sızce bunu satıp ustune yaklasık olarak 5bıntl verıp 12 almaya veya 13mını almaya deger mı yardımcı olabılır mısınız ozellıkle 12 veya 13mını kullanan yazabılırse sevınırırm
Kullanmıyorum ama Apple Yetkili Servisinde teknikerdim , bana kalırsa satmayınız. Aradaki 5bin TL az bir para değil. Yeni çıkacak iPhone 14 ü bekleyin derim.

bende xr kullanıyorum, evet güneş altında bazen görmek zor olabiliyor ama geceli kenarlar gri olmuyor bu sorunla hiç karşılaşmadım. sadece ekran için 5 bin TL vermek saçma.
ıps olmasından kaynaklı dıye dusunuyorum
Post automatically merged:

Kullanmıyorum ama Apple Yetkili Servisinde teknikerdim , bana kalırsa satmayınız. Aradaki 5bin TL az bir para değil. Yeni çıkacak iPhone 14 ü bekleyin derim.
tahmınınızce 14 cıktıgı zaman 12 veya 13 un fıyatı ne olur

Geri