Neler Yeni

iPhone 11 vs iPhone 12 mini

Dayex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Daye
Yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum aksilik çıkmazsa. iPhone 11 almayı düşünüyordum bu zamana kadar ama yakın zamanda iPhone 12 Mini'nin fiyatının düştüğünü öğrendim. iPhone 11'in 128 GB'lık versiyonunu almayı düşünüyordum kendisi 7800 TL. iPhone 12 mini ise 64 GB'lık versiyonu 8900 TL. Genele bakılırsa batarya, ekran boyutu ve depolama alanı dışında 12 mini her safhada daha üstün. Telefonu uzun süre kullanmak istediğim için bu aklımda tereddütler oluşturuyor. Şu an LG G3 kullanıyorum yani epey eski bir Android telefon. Pilinden çok çektim. Günde 5 kere şarj ediyorum. O yüzden Iphone 12 Mini hakkında tereddüt ettim. Sizin önerilerinizi almak isterim.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ekranı küçük bence 12'nin . 11 alırdım. 1000 TL cepte kalır.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben olsam Android alırdım.
Sorunuzun cevabına gelirsek alabilirseniz üst modeli tabii ki daha iyi olur alamazsanız 2.el alabilirsiniz üst modeli veya sıfır olarak düşük model olan 11

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
11 bence. 12 mini pil ömrü olarakta kısıtlı.

CcCcCc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Mert sela
I12 mininin pil ömrü düşük ve boyutuda küçük ondan 11 tercih edilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Bozbel
Yakın bir zamanda telefon almayı düşünüyorum aksilik çıkmazsa. iPhone 11 almayı düşünüyordum bu zamana kadar ama yakın zamanda iPhone 12 Mini'nin fiyatının düştüğünü öğrendim. iPhone 11'in 128 GB'lık versiyonunu almayı düşünüyordum kendisi 7800 TL. iPhone 12 mini ise 64 GB'lık versiyonu 8900 TL. Genele bakılırsa batarya, ekran boyutu ve depolama alanı dışında 12 mini her safhada daha üstün. Telefonu uzun süre kullanmak istediğim için bu aklımda tereddütler oluşturuyor. Şu an LG G3 kullanıyorum yani epey eski bir Android telefon. Pilinden çok çektim. Günde 5 kere şarj ediyorum. O yüzden Iphone 12 Mini hakkında tereddüt ettim. Sizin önerilerinizi almak isterim.
iphone 11 çünkü iphone 12 batarya acısından kısıtlı ve küçük üretimi de durdu diye biliyorum hatta

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ata Yüksel
11 kullanıyorum gayet memnunum 1,5 senedir. Şimdi olsa yine 12 mini yerine 11'i tercih ederdim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir telefona 9 bin TL vermezdim. Bu zamanda küçük ekran telefon mu alınır saçmalıktan başka bir şey değil ismide çok itici mini neymiş parası hiç mini değil.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
12 mini küçük dersen ya 11 al ya da biraz bütçe arttırıp düz 12 modelini al.

12 mini şahsen benim için daha iyi olurdu. Ben küçük ekran seviyorum ama kişiden kişiye değişir.

Paterica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yiğit Arıcı
bu senin istek ve ihtiyaçlarına göre değişir
bazı kişiler küçük telefon seviyor küçük telefon almak istiyorsan 12 mini iyi bir seçenek
ikisini karşılaştıracak olursam
iphone 11 ekranı bence daha iyi olabilirdi siyahların tam siyah olmaması ve çerçevenin kalın olması bence eksi
iphone 12 nin ekranı mükemmel 12 serisindeki ekran deneyimini hiç bir telefondan alamazsın
batarya konusunda 11 daha iyi (1 gün çok rahat götürüyor/oyun+ sosyal medya +film vs)
kamera konusunda 12 daha iyi ama bu 11 in kötü olduğu anlamında gelmez (12 iyinin iyisi)
tasarım konusu göreceli
deneyimlerimi aktarmam gerekirse;
iphone 11 bence büyük bir telefon
tek elle kullanmak biraz zor hem ekran büyük hem çerçeve bombeli
iphone 12 aşırı küçük insanın avucunda kayboluyor bu durumda en iyi seçenek 12 çünkü hem ekran büyük hem çerçeve ince
12mini alırsan bir süre sonra ben buna mı 9000tl verdim diyeceğini düşünüyorum çünkü;
ekranı küçük olduğu için
film video vb içerik tüketiminde seni biraz üzer
kendisi de küçük olduğu için batarya için geniş bir alan yok bu yüzden bataryan daha çabuk biter
oyun oynamak da küçük ekranlı telefonlarda zevkli olmuyor açıkçası
zaten durumu olmayan birisi bu bütçelere çıkmaz
benim önerim ya 11 ya 12
(12 mini yi tercih etmezdim bence belirli istisnalar olmadığı sürece alınabilir bir telefon değil)

-aklına takılan herhangi bir şey olursa sorabilirsin-

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,621
Üyeler
159,946
Son üye
utkukutu
Top Bottom