elprofessor
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 798
11 kal bence hocam. 6S kullanarak söylüyorum bunu.Hocam şu yorumuma cevap alabilirmiyim sizden.
Post automatically merged:
.
11 kal bence hocam. 6S kullanarak söylüyorum bunu.Hocam şu yorumuma cevap alabilirmiyim sizden.
.
Neden hocam küçük olduğundan dolayı mı?11 kal bence hocam. 6S kullanarak söylüyorum bunu.
Yok zorunluluktan. Xs geçeceğimNeden hocam küçük olduğundan dolayı mı?
Ben o zaman ps4 satmayayim dimi 12 mini için.Yok zorunluluktan. Xs geçeceğim
Yok hocam PS4 çok oyun çıkacak oynarsın satma.(GTA VI bile çıkacak.)Ben o zaman ps4 satmayayim dimi 12 mini için.
kabul edelim hiç bir kullanıcı gidipte " a 1.5 yıl doldu hemen bataryayı değiştereyim batarya + takım ücretinide karşılayayım " diye ortada dolaşmaz . Bunu tek söyleyen ben değilim insanlar kötü diyorlar tabii ki kullanıcılar iyi olduğunu söylüyor ama çıkalı ne kadar oldu cihazın ayrıca ürün 9 aylık filan 3 yıllık pillerle neden kıyaslayayımBatarya kötü batarya kötü, gayet iyi kanka oyun oynamayacaksan. Hiç kullanmadın mı kanka? 1.5 yılda 1 pil degistireceksin cihaz sağlığı için sen gidip 3 yıllık pillere kötü diyip yada 6,7 modelini baz alıp söylüyorsan güncelle bilgini
Mini de aşırı küçük hocam (kendi elime göre söylüyorum.)
Eski moda kaldı. Tek kamera, 4.7 inch ekran derken 6S Remastered gibi geliyor.
Kayıt çok güzel olacak.Bu paralara pixel 6/6pro alınır
Bilinçli kullanıcı değiştirir. Pil o sürelerden sonra sapıtmaya başlıyor.kabul edelim hiç bir kullanıcı gidipte " a 1.5 yıl doldu hemen bataryayı değiştereyim batarya + takım ücretinide karşılayayım " diye ortada dolaşmaz . Bunu tek söyleyen ben değilim insanlar kötü diyorlar tabii ki kullanıcılar iyi olduğunu söylüyor ama çıkalı ne kadar oldu cihazın ayrıca ürün 9 aylık filan 3 yıllık pillerle neden kıyaslayayım
Hocam içinize sinmediyse siz bilirsiniz beklenti meselesi. Benim beklentim belliydi iphone 11 hoşuma gidiyordu aldım. Memnun değilseniz siz bilirsiniz ama memnunsanız bir de ps4 kullanıyorsanız alın. Ben elimdeki ps4 slimi satıp üstüne xiaomiyi satıp iphone 11 almıştım size kalmış. Bana da çevrem napcan xiaomiyi satıp falan diyordu ama dinlemedim çünkü içime ip11 sinmişti.Sıfır aldım ama şöyle teklif verdim birisine sıfır 12 mini ye şuanda takasa girdiğimde 5500TL üstüne koymam gerekiyor sizce hiç satmayayim mi çünkü bunu yaptığımda ps4 vereceğim sizce ne yapmalıyım ama gayet emnunum 11 den.
O zaman satmayayım hata yapmış olurum.Yok hocam PS4 çok oyun çıkacak oynarsın satma.(GTA VI bile çıkacak.)
bu arada PSN'im CessSpeak hocam ekleyin arada online oyunlar atarızO zaman satmayayım hata yapmış olurum.