Bende böyle yd kapalı kutu yada yd sıfır telefon bakıyorum. Kayıt ettirmek ne kadar oldu acaba?iphone 12 almak istiyorum. Sahibindende ilan buldum 12000 TL iphone 12 64gb yurt dışı kapalı kutu .
Bana ucuz geldi , fiyat normal mi?
Sizce alınır mı?
Satan yer telefoncu Antalya'da
6800 tlBende böyle yd kapalı kutu yada yd sıfır telefon bakıyorum. Kayıt ettirmek ne kadar oldu acaba?
12000+imei ücreti ama imei ücretini 2024ün ağustosunda verecem onun için değer benceYurtdışı alacaksan bence en az bi 13pro 12pro max falan al yoksa karlı iş olmuyor
kayıt ettirebilmen için yurtdışına giriş çıkış yapman lazım vizen varsa her turlu alınıriphone 12 almak istiyorum. Sahibindende ilan buldum 12000 TL iphone 12 64gb yurt dışı kapalı kutu .
Bana ucuz geldi , fiyat normal mi?
Sizce alınır mı?
Satan yer telefoncu Antalya'da
nasıl yani, yine kullanılıyor mu normal sorunsuz şekilde ağustosa kadar? öyleyse çok iyi günü gelene kadar elden çıkarırsın zatne12000+imei ücreti ama imei ücretini 2024ün ağustosunda verecem onun için değer bence
Aynen biliyorum kayıt ettirmeyi fiyatı normal mi sizcekayıt ettirebilmen için yurtdışına giriş çıkış yapman lazım vizen varsa her turlu alınır
Çift simli telefonlar 8 ay kullanılabiliyor ve bu süre yıl başında sıfırlanıyornasıl yani, yine kullanılıyor mu normal sorunsuz şekilde ağustosa kadar? öyleyse çok iyi günü gelene kadar elden çıkarırsın zatne