iPhone 12 mi iphone 13 mü

2. el tercih etmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki 128 gb almak mantıklı mı çok fotoğraf çekme meraklısı değilim indireceğim uygulamalar da en fazla discord clash royale e okul trendyol vb. olur ve bu telefonu ben lise 11 den üniversite sona kadar kullanacağım

zaten bütçe en fazla 25000 TL iphone 12 de alırdım ama biraz daha iyi olsun daha uzun süre güncelleme alsın ve uzun ömürlü olsun dedim
128 yeterli diye düşünüyorum hocam.

128 yeterli diye düşünüyorum hocam.
ben de öyle düşünüyorum ama hiç iphone kullanmadım ilk kez deneyimleyeceğim birde xiaomi redmi 5 plus gibi eski bir telefondan geçeceğim kullandığım telefon sanırım zaman geçtikçe kendini öldürüyor ben bir şey yapmasam bile depolamasını azaltabiliyor o yüzden sorayım dedim ne kadar ben depolamayı az kullansam bile sıkıntı yaşar mıyım diye düşündüm birde bu telefonların çektiği fotoğrafların kalitesinden dolayı normalden fazla yer kaplayabiliyormuş

iPhone 13 tercih etmelisin ve 128GB günlük işler için fazlasıyla yeterli olur.

İphone cihazlarında 1 üst modeli alabiliyorken alt modele bakmaya gerek yok bence. ( 13 Pro'dan sonrası istisna )

3 haftalık 13 kullanıcısıyım çok memnunum.
pil ömrü çok başarılı
bir kere alıyorsun en günceli almaya çalış ki 12 ile 13 arasındaki fiyat farkına kesinlikle değer.

Aradaki fiyat farkına değer mi ben daha iyi donanım ve daha uzun süre yazılım desteği alacağı için iphone 13 diyorum ama sizin fikriniz de önemli

iphone 12 128 gb 23000 TL
iphone 13 128 gb 25000-26000 TL
13 kesğnlikle öneririm

Bu telefonların fiyatları bana çok abartı geliyor hocam 25 bin liraya dev gibi bir ekran kartı üst segmente yakın pc diziliyor fakat illa istiyorum diyorsanız tabii ki en üst model çok fiyat farkı yok
kardeş pc ile telefonu birmi tutyorsun cidden laptoplar bitti telefonlar başladı şimdide

geçen arçelik ve bekoya 24899 a geldi alamadım yine gelirse alayım mı yoksa gürgençler troy mediamarkt gibi yerlerden almak daha mı mantıklı şuan troyun trendyol sistesinde 25800 tl civarında

Ya 11 al ya 13 iphone 12 arada kalıyo 11 le 13 f/p

Bu telefonların fiyatları bana çok abartı geliyor hocam 25 bin liraya dev gibi bir ekran kartı üst segmente yakın pc diziliyor fakat illa istiyorum diyorsanız
Şimdi pc deki işlemciyle telefondaki işlemci yapılırken mağliyeti aynımı hem telefonu taşıyabiliyon pc yi taşıyamazsın

Şimdi pc deki işlemciyle telefondaki işlemci yapılırken mağliyeti aynımı hem telefonu taşıyabiliyon pc yi taşıyamazsın
Mobil olması ek magliyet batarya falan var

Mobil olması ek magliyet batarya falan var
evet pcninki daha maliyetli

Geri