Neler Yeni

IPhone 12 mini alınır mı?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Hocam selam 1 ay içinde iPhone 12 mini 128gb a geçmeyi düşünüyorum yenilenmiş a kalite 20 bin tl sizce alınır mı? kaç yıl gider (Android almayacağım ne kadar telefon aldıysam 2 yılda çöp oldular) fiyatı arttıramam

oyunpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oyuncu-pro
Hocam selam 1 ay içinde iPhone 12 mini 128gb a geçmeyi düşünüyorum yenilenmiş a kalite 20 bin tl sizce alınır mı? kaç yıl gider (Android almayacağım ne kadar telefon aldıysam 2 yılda çöp oldular) fiyatı arttıramam
hangi android markalar telefonlar

HDogus

80+ Bronze
2 yıla yakın 12 mini 64gb modelini kullandım. Küçük telefon seviyorsan tavsiye ederim yalnız telefonu fazla aktif kullanıyorsan pili üzecektir. Güncellik için tavsiyem 13 mini olur ayrıca kullanıcıdan al yenilenmiş cihaz tavsiye etmem

BYsimit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
BYsimiti
Dandik android ölür 12 mini o fiyata fazla

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben redmi note 11 prom var valla memnunum
Şuan note 13 kullanıyorum buda çok uzun gitmeyecek gibi duruyor 12 miniye geçip bunu babama vereceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıla yakın 12 mini 64gb modelini kullandım. Küçük telefon seviyorsan tavsiye ederim yalnız telefonu fazla aktif kullanıyorsan pili üzecektir. Güncellik için tavsiyem 13 mini olur ayrıca kullanıcıdan al yenilenmiş cihaz tavsiye etmem
Kullanıcıdan alabilirim küçük telefon seviyorum Apple ı sırf yıllarca gidiyor diye alacağım iPhone 4 vardı yanımda hala var şuan bile çalışıyor iCloud u unuttum jailbreak atıp açarım

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Dandik modelleri kullandıysanız normal.
Dandik modeller değildi hocam

çok iyi telefon sen iphone bağımlısısın heralde çok iyi redmi note 13 de iyi note 11 proda iyi
iPhone dan nefret ediyordum normalde note 13 ü aciliyetten almak zorunda kaldım okadar da kötü bir telefon değil ama benim için önemli olan uzun zaman kullanılabilmesi

oyunpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oyuncu-pro
Dandik modeller değildi hocam

iPhone dan nefret ediyordum normalde note 13 ü aciliyetten almak zorunda kaldım okadar da kötü bir telefon değil ama benim için önemli olan uzun zaman kullanılabilmesi
niye ne olduki

HDogus

80+ Bronze
Şuan note 13 kullanıyorum buda çok uzun gitmeyecek gibi duruyor 12 miniye geçip bunu babama vereceğim

Kullanıcıdan alabilirim küçük telefon seviyorum Apple ı sırf yıllarca gidiyor diye alacağım iPhone 4 vardı yanımda hala var şuan bile çalışıyor iCloud u unuttum jailbreak atıp açarım
O zaman 13 miniden ilerle kardeşim. Kendi cihazımı dün 17.500₺ ( 12 mini 64gb pil %96 orj.) ye sattım. Ortalama 20/23 arası temiz ip13 mini bulunur diye düşünüyorum.

oyunpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Oyuncu-pro
android telefonlarda uzun kullanılıyor ben 4 senedir p20 lite kullanıyordum yeni aldım note 11 pro yu menmunum 2 sindende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,044
Üyeler
171,299
Son üye
Zytech
Top Bottom