İPhone 12 mini alınır mı?

12 mini kullanıcısıyım kesinlikle alınır. Ben 3 ay önce aldım ikinci el olarak hatasız 1 sene garantili pil yüzdesi %89 şeklinde 14 bin tl ye. İkinci el alırken kasaya ekranın değişip değişmediğine faceid ye pil sağlığına ve imei ye bakın. Bunlarda sıkıntı yoksa alabilirsiniz. Mini olunca insanlar küçük telefon alınmaz diyorlar ama kimine göre küçük kimine göre ideal. Ben büyük ekran telefon sevmem mesela. Tablet gibi telefonlar cebe sığmaz tek elle kullanılmaz. Sıfır İPhone 11 alacağına git 12 mini al daha keyif alırsın. Ben İPhone 11 den geçiş yaptım arada çok fark var

bataryayı apple dan değiştir, dünyanın en iyi telefoncusuda olsa orjinalin tırnağı olamaz. Zaten güvenilir bir telefoncusa söylemiştir asla orjinal gibi perfornaması olmayacağını (bataryanın)

Hala iPhone 12 mininin bataryasının yetersiz olacağını söyleyenler var, düz 12ye çıkabilirsem çıkarım. Çıkmazsam ya ikinci el 12 mini alırım yada sıfır iPhone 11 alırım. Ama yine de iPhone 11 alma taraftarı değilim.

Arkadaşlar elimde Huawei p40 lite var, bir miktar da param var. İkinci el kısmında iPhone 12 mini almak istiyorum fiyatı 14.500 ve 15.000 civarında. Bir an önce parayı toparlayıp almak istiyorum. Sizce bu telefon alınır mı? Alırken nelere dikkat etmem lazım?
Arkadaşlar elimde Huawei p40 lite var, bir miktar da param var. İkinci el kısmında iPhone 12 mini almak istiyorum fiyatı 14.500 ve 15.000 civarında. Bir an önce parayı toparlayıp almak istiyorum. Sizce bu telefon alınır mı? Alırken nelere dikkat etmem lazım?
Hayır

Açık konuşayım bende 13 mini var şuan zorda olduğum için satmak istiyorum ama çoğu yer mini olduğu için kabul etmiyor, edenlerde çok çok aşağı rakamlar veriyor.

ipone alma samsung al

Geri