Özellikle uygun fiyatta m ve a serileri çok iyi satıyor ama üst seviyede fiyatlar düşmeli geliştirmeliBu arada samsung kullanan kaldı mı demek
Biraz saçma bi ifade olmuş sanki
Samsung hala en çok kullanılan tefonlar listesinde başları çekiyor
Özellikle uygun fiyatta m ve a serileri çok iyi satıyor ama üst seviyede fiyatlar düşmeli geliştirmeliBu arada samsung kullanan kaldı mı demek
Biraz saçma bi ifade olmuş sanki
Samsung hala en çok kullanılan tefonlar listesinde başları çekiyor
Zaten androidlerde fiyatlar çok hızlı düşüyorÖzellikle uygun fiyatta m ve a serileri çok iyi satıyor ama üst seviyede fiyatlar düşmeli geliştirmeli
Root, apk gibi özellikler ios'tada varYurt dışından geleceği için exynoss değil snapdragon işlemcili geliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben androide alıştığım için ios kullanamıyorum ,
Androiddeki o rahatlık , özgürlük , apk vs
Eğer iphone hoşunuza gidiyorsa iphone , samsung hoşunuza gidiyorsa samsung kullanın
Bu tamamen kişisel tercih
Doğru ama 22k olduğunu görmedim. Samsunglar özellikle değeri fiyatı çabuk düşüyor. Bu yüzden iphone daha rahat iyi satılıyor.Zaten androidlerde fiyatlar çok hızlı düşüyor
Bakın s21 ultra ilk çıktığında 22.000di
Şuan 14.000
Ama asla önermem o jailbreak mıdır nedir yapmayın güvenliği tehlikede olur.Root, apk gibi özellikler ios'tada var
Onlar önerilmeyen yollardan yapılan işlemlerRoot, apk gibi özellikler ios'tada var
Evet evet ilk çıktığında 21 - 22 civarıydıDoğru ama 22k olduğunu görmedim. Samsunglar özellikle değeri fiyatı çabuk düşüyor. Bu yüzden iphone daha rahat iyi satılıyor.
Ama asla önermem o jailbreak mıdır nedir yapmayın güvenliği tehlikede olur.
Şu androidde bi adam gibi yenilik olmadı. İşletim sistemindeOnlar önerilmeyen yollardan yapılan işlemler
Ve riskliler ,
Telefon garanti dışı bilr kalabilir
Evet evet ilk çıktığında 21 - 22 civarıydı
Androdileri bekleyip almak lazım
Doğru ama 22k olduğunu görmedim. Samsunglar özellikle değeri fiyatı çabuk düşüyor. Bu yüzden iphone daha rahat iyi satılıyor.
Ama asla önermem o jailbreak mıdır nedir yapmayın güvenliği tehlikede olur.
Bu bilgileri nerden öğrendiniz ? Saçma sapan sitelere girerseniz tabi güvenlik tehlikeli olur ne zamandır jailbreakli kullanıyorum hiç bir sorunu yok ve şundanda emin olun iphone'nun jailbreakli hali android'in max korumasından daha iyidir ve de ios ta apk indirmek için illa jailbreak yapmanıza gerek yok.Onlar önerilmeyen yollardan yapılan işlemler
Ve riskliler ,
Telefon garanti dışı bilr kalabilir
Evet evet ilk çıktığında 21 - 22 civarıydı
Androdileri bekleyip almak lazım
Bu bilgileri nerden öğrendiniz ? Saçma sapan sitelere girerseniz tabi güvenlik tehlikeli olur ne zamandır jailbreakli kullanıyorum hiç bir sorunu yok ve şundanda emin olun iphone'nun jailbreakli hali android'in max korumasından daha iyidir ve de ios ta apk indirmek için illa jailbreak yapmanıza gerek yok.
zaten root ya da jaılbreakın riskli olduğunu düşünen telefon kullanmasını bilmiyordur.Bu bilgileri nerden öğrendiniz ? Saçma sapan sitelere girerseniz tabi güvenlik tehlikeli olur ne zamandır jailbreakli kullanıyorum hiç bir sorunu yok ve şundanda emin olun iphone'nun jailbreakli hali android'in max korumasından daha iyidir ve de ios ta apk indirmek için illa jailbreak yapmanıza gerek yok.