Neler Yeni

iPhone 12 vs Note 20 Ultra vs Xiaomi Mi 11

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
En az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum ağırlıklı oyun, sosyal medya ve iş için kullanacağım. 10 senedir Iphone kullanıyorum sadece bir ara S6 Edge kullanmıştım ama pil performansından memnun değildim hiç, kullananlarınız varsa tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler

Xiaomi Mi 11 i sonradan ekledim onunla da karşılaştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
En az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum ağırlıklı oyun, sosyal medya ve iş için kullanacağım. 10 senedir Iphone kullanıyorum sadece bir ara S6 Edge kullanmıştım ama pil performansından memnun değildim hiç, kullananlarınız varsa tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler
Samsung üst bütçede alınmaz bence. iPhone 12 al geç.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
iphone 12 alabilirsiniz ama oyun işin içine girince pil performansı android kadar iyi değil ona göre karar vermelisiniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Neden alınmaz, ne gibi dezavantajları var?
Exynos işlemci bile alınmaması için yeterli bir sebep bence. 1-2 sene sonra pili emmeye ve telefonu ateş gibi yapmaya başlarlar. Telefonu bir şekilde yine 5 sene kullanırsın bozulmaz falan ama pek iyi bir deneyim yaşayacağını söyleyemem.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Note 20 Ultra'nın Türkiye'de satılan versiyonlarında Exynos 990 işlemci bulunuyor, önermem.
Arkadaşlara katılıyorum, yüksek bütçede iPhone alıp geçin.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 20 Ultra'nın Türkiye'de satılan versiyonlarında Exynos 990 işlemci bulunuyor, önermem.
Arkadaşlara katılıyorum, yüksek bütçede iPhone alıp geçin.
Xiaomi Mi 11 ile iPhone 12 yi karşılaştırırsak fikirleriniz nasıl olur.

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
iphone 12 al geç xiaomi ve samsung 2. el olarak satmaya kalksan 2 sene sonra yarı fiyattan satamazsın

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Xiaomi Mi 11 ile iPhone 12 yi karşılaştırırsak fikirleriniz nasıl olur.
Xiaomi güncelleme konusunda diğer markalarla yarışamıyor. Zaten Apple'la hiçbir marka yarışamıyor. Siz de en az 5 yıl kullanmayı düşünüyorum diyorsunuz. Eğer Android istiyorsanız yakında resmi olarak Türkiye'ye giriş yapacak olan OnePlus markasını bekleyin. Amiral gemisi segmentte Android olarak ya SD işlemcili Samsung alınır (Türkiye'ye getirip 2000 TL kayıt ücreti ödenerek) ya da OnePlus alınır. Geri kalanları önermem, Apple o segmentte her zaman öne çıkar.

_HKN_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hakan
örnek geçen sene 3600 TL ye Xiaomi mi 8 aldım, letgoda 1800 1900 a satıyorlar telefonu
Evet doğru söylüyorsunuz 2017 de 4-5k fiyata çıkan iPhone X hala 4k seviyelerinde satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baver Avcı

Xiaomi Mi 11 i sonradan ekledim onunla da karşılaştırabilirsiniz.
En az 5 yıl kullanacaksan zaten iPhone almalısın androidler 5 yılda ölür

Top Bottom