iphone 12 yurtdisi almak

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,627
Telefoncular normal fiyatinin baya ucuz şeklinde satiyorlar. Buralardan iphone 12 alsam

kOnuya hakim degilim ama kayit ettirmek turkiyeye 6k mış böyle bir şey yapsam bur sıkıntı olur mu. Kayit işlemleri felan nasil oluyor bilmiyorum konuya hakim degilim kulaktan dolma bilgiler ile geldim yardimci olurmusunuz
Kayit edince tr cihazimi oluyor yani bir sıkıntı felan yaşarmıyım

Kayıt için son 1 yıl içerisinde pasaport veya kimlik ile yurtdışına gir çık yapmış olman lazım.

Kayıt yaptırmazsan her bir sim kart yuvası 4 ay boyunca çalışır. sonrasında telefon hattını okumaz. yani 8 ay kayıtsız bir şekilde devam edebilirsin. bu süreler yılbaşında sıfırlanmakta. yani şimdi alsan 8 ay kullanıp, yılbaşında sıfırlanmasıyla bi 8 ay daha kullanabilirsin kayıtsız bir şekilde.

Kayıt yaptırmak içinse yurtdışına çıkıp ülkeye girmiş olman gerekir. bunu da vizesiz yapabileceğin yerler var gürcistan vs gibi. sonrasında e devlet üzerinden 6 bin tl ödeyip kaydını yaptırdığında, cihazın sim kart yuvaları 3 yıl boyunca sadece senin simini okuyacak şekilde, sonrasında ise tüm simleri okuyacak şekilde çalışır.

Nerede
Telefoncular normal fiyatinin baya ucuz şeklinde satiyorlar. Buralardan iphone 12 alsam

kOnuya hakim degilim ama kayit ettirmek turkiyeye 6k mış böyle bir şey yapsam bur sıkıntı olur mu. Kayit işlemleri felan nasil oluyor bilmiyorum konuya hakim degilim kulaktan dolma bilgiler ile geldim yardimci olurmusunuz
Kayit edince tr cihazimi oluyor yani bir sıkıntı felan yaşarmıyım
yaşıyorsun güneydogu anadoluda çok oyle satan ama dün bütün telefoncular enaz 350 400 lira zam yaptı bende almayı planlıyordum :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,976
Üyeler
191,012
Son üye
XrawesZ
Geri