Neler Yeni

iPhone 12'den S21'e geçtim.

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung olarak saat kulaklık düşünüyorsan daha ucuza gelir bende galaxy watch 4 ile buds fe var severek kullanıyorum 2 sini de
Saat düşünmüyorum. Sadece kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü. Alışkanlıklarım vardı o biraz sıkıntı yaratır onun dışında TR olması bence büyük avantaj.

ConquerorXIV

80+ Gold
Çoğu kişinin bildiği üzere Yurtdışı 12 kullanıyordum. Kendi cihazımı tanıdık biriyle takasladım. Üzerine 1000 TL vererek S21 aldım. Umarım pişman olmam uWu (Pişman olmayacağımı biliyorum telefonu beklentilere göre aldım) Yakında S21 incelemesi gelir.
pişman olmazsın çoğu açıdan daha iyi s21

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Arif Dağcı
Çoğu kişinin bildiği üzere Yurtdışı 12 kullanıyordum. Kendi cihazımı tanıdık biriyle takasladım. Üzerine 1000 TL vererek S21 aldım. Umarım pişman olmam uWu (Pişman olmayacağımı biliyorum telefonu beklentilere göre aldım) Yakında S21 incelemesi gelir.
12 mini kullanıcısı geçmeli mi hocam şu aralar pil konusunda acayip sorun yaşıyorum sağlık 90 ona rağmen yetmiyor

şahin doğan

80+ Platinum
12 mini kullanıcısı geçmeli mi hocam şu aralar pil konusunda acayip sorun yaşıyorum sağlık 90 ona rağmen yetmiyor
Daha deneyimlemedim. Bir şey söylemem yanıltıcı olur.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Kanka pil için s21 e geçmenizi önermem onunda pil performansı pek iyi değil

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Hayırlı olsun. Bende ip12 den androidd geçmiştim. Android güzeldir ya.

şahin doğan

80+ Platinum

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
ben de yaklaşık 2.5 senedir s21+ kullanıyorum merak ettiğin sorun varsa sorabilirsin

Kanka pil için s21 e geçmenizi önermem onunda pil performansı pek iyi değil
neyle kıyasladığınıza bağlı ben oyun oynamıyorum 1 günü rahat deviriyor

şahin doğan

80+ Platinum
ben de yaklaşık 2.5 senedir s21+ kullanıyorum merak ettiğin sorun varsa sorabilirsin
S20 Fe deneyimim var zaten hocam. Tek sorum şu an hangi sürümdesin? ONEUI 6 ve üstü ise memnun musun?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

neyle kıyasladığınıza bağlı ben oyun oynamıyorum 1 günü rahat deviriyor
Hocam + modelleri pil olarak daha iyi o şekilde düşünürseniz pil açısından geçmeye değmez aynı veya çok az farklı bir performans alır

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sorun varsa sor s23 kullanıyorum
sarjı ne kadar gıdıyoır 7000 mahlık telefondan gecıcem cok hıssettırırmı ?
kamera performansı nasıl ozellıkle 4k 8k gıbı vıdolarda falan

Mr.Cody

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Emirhan Ceyran
S20 Fe deneyimim var zaten hocam. Tek sorum şu an hangi sürümdesin? ONEUI 6 ve üstü ise memnun musun?
şu an 6 fakat ben baya önce şu modlar ve rutinler olarak geçen telefonu oto komutlama özelliğini değiştirdiklerinde hoşuma gitmemişti. O zaman telefonu değiştiresim bile geldi çünkü çok saçma bir hale getirdiler o sistemi aktif olarak kullanan biriydim. Onun dışında bir sorunum yok bir de şu an güncelleme geldi ben vaktim olmadığı için güncelleyemedim güncellersem bilgisini veririm.

Top Bottom