POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Hocam hayırlı olsun, umarım pişman olmazsınız.
saati kaça birakirsinSaat düşünmüyorum. Sadece kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı yönlerden iyi bazı yönlerden kötü. Alışkanlıklarım vardı o biraz sıkıntı yaratır onun dışında TR olması bence büyük avantaj.
Hocam sevmediginiz eksik gördüğünüz yönleri varmı? Birde batarya nasıl gidiyorSorun varsa sor s23 kullanıyorum
Airpodla sorunun yoksa devam edilebilir bence. Onun diğer cihazlarla uyumunda pek sorun yok bence.Bende de Airpods 3 ve Watch 5 var. Bunlara da elveda diyeceğim.
S23 kullanıcısı olarak ben de cevap vereyim, pili bence müthiş. Genelde 1 günü rahat çıkarıyor, sanırım 8 saat civadı bir ekran sürem var ve şuana kadar dq keşke pil daha iyi olsaydı demedim.Hocam sevmediginiz eksik gördüğünüz yönleri varmı? Birde batarya nasıl gidiyor
Daha piyasasına bakmadık hocam. Kendi çevremdeki fiyata göre bırakıyorum genelde. Kontrol edip dönüş yaparım istersen.saati kaça birakirsin
Ankaradaysan airpods u iyi bir fiyata verirsen alabilirimBende de Airpods 3 ve Watch 5 var. Bunlara da elveda diyeceğim.
Hayırlı olsun...Çoğu kişinin bildiği üzere Yurtdışı 12 kullanıyordum. Kendi cihazımı tanıdık biriyle takasladım. Üzerine 1000 TL vererek S21 aldım. Umarım pişman olmam uWu (Pişman olmayacağımı biliyorum telefonu beklentilere göre aldım) Yakında S21 incelemesi gelir.
Ankara'da değilim. İstanbul.Ankaradaysan airpods u iyi bir fiyata verirsen alabilirim
İyi gidiyor günü çıkarıyorHocam sevmediginiz eksik gördüğünüz yönleri varmı? Birde batarya nasıl gidiyor
Eksik yanı yok görmedimİyi gidiyor günü çıkarıyor
Ne yaparsanız yapın şu watch 6 classic i almayın. Bezdirdi bitirdi beni. Aylar aylar önce 6200 e aldım şimdi sıfır ayarında 5000 e satamıyorum.Samsung olarak saat kulaklık düşünüyorsan daha ucuza gelir bende galaxy watch 4 ile buds fe var severek kullanıyorum 2 sini de
13. gün s23 256 aldım bir sorun varsa sorabilirsin dostum ben çok memnunum şu an fiyatı da çok uygun maalesef ben 32.5kya almıştım mediamarktan şu an 28.900S23 Alıcam bende ama kararsızım