samsung değil Android pişmanlık yoksa samsunglar güzel telefon. Fakat bana göre android de huawei on numara.Bana göre Samsung pişmanlıktır.
samsung değil Android pişmanlık yoksa samsunglar güzel telefon. Fakat bana göre android de huawei on numara.Bana göre Samsung pişmanlıktır.
bana göre ios pişmanlıktırBana göre Samsung pişmanlıktır.
yok hocam android'den yana hiç sıkıntı yaşamadım yazılım iyi ama cihaz berbat olunca yazılımı da çöp ediyor.samsung değil Android pişmanlık yoksa samsunglar güzel telefon. Fakat bana göre android de huawei on numara.
Google olayı yüzünden Huawei şuan çöp konumunda yoksa yazılımı güzeldi. Şuan kalanlardan en iyisi Samsung bence. IOS güzeldir iyidir ama reklam engelleyici falan kurulmuyor.samsung değil Android pişmanlık yoksa samsunglar güzel telefon. Fakat bana göre android de huawei on numara.
Kanka S23 ve sonrası modellerle uygulamala optimizasyonu düzeltilmişti diye biliyorum.Arkadaşlar S21’den iPhone 11 Pro’ya geçtim. Android benden uzak Allah’a yakın bu saatten sonra. Uygulama optimizasyonu 0’a yakın İOS’a göre. İOS’a alışan biri benim gibi çıldırır herhalde.
Hocam WP den bildirim gelince ekran açılmıyor Samsung'da. Bu kadar değişik bir şey olabilir mi?Google olayı yüzünden Huawei şuan çöp konumunda yoksa yazılımı güzeldi. Şuan kalanlardan en iyisi Samsung bence. IOS güzeldir iyidir ama reklam engelleyici falan kurulmuyor.
Onu senin ayarlaman gerekiyor kanka ben ayarlamıştım ama nasıl ayarladım hatırlamıyorumHocam WP den bildirim gelince ekran açılmıyor Samsung'da. Bu kadar değişik bir şey olabilir mi?
Optimizasyondan kasıt arayüz akıcılığı. S21 gibi cihaz İnsta, twitter, reddit te takılıyor? Bunu nasıl bir mantıkla açıklayabilirsin ki? Sorun Samsung cihazlara özel bir sorun benimle ilgili değil. İnstada videoyu durdurmak için ekrana basıyorsun 1 saniye sonra video duruyor.Kanka S23 ve sonrası modellerle uygulamala optimizasyonu düzeltilmişti diye biliyorum.
Hayır hocam WP den bildirim gelince ekranın tamamen açılması gibi bir ayar yok. Normal mesajlar uygulamasında vs açılıyor ama WP de yok. 3. part uygulamalar yükleyip cihazı izlenme botuna çevirmesine kadar izinler vermen gerekiyor.Onu senin ayarlaman gerekiyor kanka ben ayarlamıştım ama nasıl ayarladım hatırlamıyorum
3. parti uygulamayla değildi benim yaptığım.İnan S21'de nasıldır bilmiyorum ama belirttiğin sorunları S23 ile hiç yaşamadım.İnstagramda video durdurmasını da gecikme olmadan durdurabiliyorum.Optimizasyondan kasıt arayüz akıcılığı. S21 gibi cihaz İnsta, twitter, reddit te takılıyor? Bunu nasıl bir mantıkla açıklayabilirsin ki? Sorun Samsung cihazlara özel bir sorun benimle ilgili değil. İnstada videoyu durdurmak için ekrana basıyorsun 1 saniye sonra video duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır hocam WP den bildirim gelince ekranın tamamen açılması gibi bir ayar yok. Normal mesajlar uygulamasında vs açılıyor ama WP de yok. 3. part uygulamalar yükleyip cihazı izlenme botuna çevirmesine kadar izinler vermen gerekiyor.
Arkadaşımda İphone 14 var ve instagram ile tiktokta donma yapıp uygulamayı kapatıyor telefon tepki vermiyor falan, fakat çok sık olmuyor.Her telefonda mutlaka kusur vardır kime denk gelir bilinmez.3. parti uygulamayla değildi benim yaptığım.İnan S21'de nasıldır bilmiyorum ama belirttiğin sorunları S23 ile hiç yaşamadım.İnstagramda video durdurmasını da gecikme olmadan durdurabiliyorum.
Bende de S23 var redditi çok iyi bilmiyorum ama sosyal medyada genel olarak iPhoneden akıcıydı benim deneyimimde. S21 de Exynos vardı sanırım belki onunla alakalıdır.Optimizasyondan kasıt arayüz akıcılığı. S21 gibi cihaz İnsta, twitter, reddit te takılıyor? Bunu nasıl bir mantıkla açıklayabilirsin ki? Sorun Samsung cihazlara özel bir sorun benimle ilgili değil. İnstada videoyu durdurmak için ekrana basıyorsun 1 saniye sonra video duruyor.
Hayır hocam WP den bildirim gelince ekranın tamamen açılması gibi bir ayar yok. Normal mesajlar uygulamasında vs açılıyor ama WP de yok. 3. part uygulamalar yükleyip cihazı izlenme botuna çevirmesine kadar izinler vermen gerekiyor.
ben watch 6 almayı düşünüyordum neden satmak istiyorsunuz? şikayet ettiğiniz konu nedir?Ne yaparsanız yapın şu watch 6 classic i almayın. Bezdirdi bitirdi beni. Aylar aylar önce 6200 e aldım şimdi sıfır ayarında 5000 e satamıyorum.
s23ü iphone 14 ile karşılaştırman daha sağlıklı olur dostum ona bakarsak s23 ultra da ekran süresi daha fazla11 pro yerine en azından 12 alabilirdir bence az üstüne ekleyip dönüp dolaşıp aynı noktaya gelirdin Keşke 12 alsaydın.
Ben 12 pro kullanıyorum %86 pil sağlığı ve en az aktif şekilde kullanırsam ekran full parlaklıkta oyun vs oynayacaksam 2-3 saat normal sosyal medyada takılıcaksam 5-6 saat yetiyor ki minimum rakamlar ve pilm sağlığım düşük olmasına rağmen 14 pro maximde ise bu saatler en az 2-3 saat daha fazla şekilde artıyor.
Bazı ürünler vardır 2. el alınması gerekenNe yaparsanız yapın şu watch 6 classic i almayın. Bezdirdi bitirdi beni. Aylar aylar önce 6200 e aldım şimdi sıfır ayarında 5000 e satamıyorum.