xthepatates
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 267
- İsim
- Yiğit Arık
Adım sayacı doğru değil. Full şarj aktif kullanımda egzersiz, müzik vb. 1 günü çıkarmıyor. 2. Elde satılmıyor. Bir süre sonra donmaya başlıyor. Doğru düzgün 1 tane uygulama yok. Spotify indirilen şarkılar ya gözükmüyor ya çalınmıyor. indirilen ve sorunsuz çalınanlar 1 hafta sonra hala inmiş olmasına rağmen gözükmüyor. Çalma listeleri gözükmüyor. Açık ekrandan Always on displaye geçince yelkovan 1dk geriye gidiyor. Kordonların uçlarından çıkmaya başlıyor. Sesi tamamen kapatsanızda herhangi bir uygulamaya girince kendi kendine fulleniyor. Uzun kollu giydiğinizde aramalar bezel takıldığı için kendi kendine istemeden açılıyor. Ekranın köşelerinde boşluk var toz giriyor çıkmıyor. Ayarlarda bişeyi bulmak resmen yıllarını alıyor. Ekg ve tansiyon belirtilmesine rağmen türkiyede çalışmıyor. Oksijen düzeyi, stres vb yanlış ölçüyor. Vücut endeksi yanlış ölçüyor. Terlediğiniz veya bileğiniz ıslandığı zaman siz saati çıkarana kadar geçmiyor çünkü alttaki sensörlerin bombesi ile deri arasında kalıyor. Çok sıkınca tam oturuyor gibi duruyor ama bileği acıtıyor. Tam takıncada dışardan bakılınca sanki saat boştaymış gibi gözüküyor. Oneclick mi neydi kötü bi kordon sistemi getirmişler. Tırnağın uzun olmadan asla çıkartıp takamıyorsun ve 2.-3. defadan sonra sistem bozulmaya başlıyor. Daha çok şey var aklıma gelenler bunlar. O kadar bıktırdıki ilana verdim 1 aydır satılmasını bekliyorum. Kutusunda duruyor takmıyorum bile.ben watch 6 almayı düşünüyordum neden satmak istiyorsunuz? şikayet ettiğiniz konu nedir?