MattJohn
80+ Bronze
Dahası
Doğrudur hocam, kişisel tercihlere saygımız sonsuz.Android benim için pişmanlıktır.
Doğrudur hocam, kişisel tercihlere saygımız sonsuz.Android benim için pişmanlıktır.
ben s21 5g kullandım 14 prodan sonra kötü geliyordu ama güzel cihazdıÇoğu kişinin bildiği üzere Yurtdışı 12 kullanıyordum. Kendi cihazımı tanıdık biriyle takasladım. Üzerine 1000 TL vererek S21 aldım. Umarım pişman olmam uWu (Pişman olmayacağımı biliyorum telefonu beklentilere göre aldım) Yakında S21 incelemesi gelir.
İnsta olayında haklısın, bu çoğu android telefonun bir sorunu maalesef.Optimizasyon berbattı. Twitter, instagram ve redditte arayüz takılıyordu, instaya fotoğraf yükleyince 2 pixele dönüyordu (Profilimde örneği var), ön kamerası cilt tonu ve kalite olarak kötüydü gece modunda bile aşırı gren yapıyordu (profilimde örnek var)
Ben tekrar iPhone'a döndüm. 11 Pro aldım.ben s21 5g kullandım 14 prodan sonra kötü geliyordu ama güzel cihazdı
Bende iphone 11den s23e geçiyorum. Telefonu sipariş ettim bakalım. Bu arada iphone 11i 17 bin liraya sattım. Tekrar iphone almayı düşünmeme sebep olabilecek olan tek özelliği bence çeyrek altın gibi olması. 3 yıl kullandıktan sonra sattığım fiyat beni mutlu etti.ben yakın zamanda s23 almayı planlıyorum bakalım ne olacak
yd mi yineBen tekrar iPhone'a döndüm. 11 Pro aldım.
Evetyd mi yine
hocam bu yd olayı nasıl oluyor mala anlatır gıbı anlatırmısın kımı yok 6 ayda ıme atılması lazım dıyor falan
yazın telefonu kaydettirmeyi düşünüyorum sence 16 pro vs geçmeye değer mi 14 pro kaydettirilmez sanki artık ama yoksa biraz daha ekleyip tr bi cihaz mı
Yurtiçi 12 var bende de, satayım Yd 15 Pro alayım diyorum. Nasılsa seneye ağustos sonuna kadar kullanılacak. Ne dersiniz? @şahin doğanyazın telefonu kaydettirmeyi düşünüyorum sence 16 pro vs geçmeye değer mi 14 pro kaydettirilmez sanki artık ama yoksa biraz daha ekleyip tr bi cihaz mı
bendede xiaomi varda illallah ettim artık yetti android babamı ikna edersem geçicem iphone a yada en kötyü s233 Gün sonra tekrar iPhone'a döndüm.