iPhone 12'den S21'e geçtim.

hocam bu yd olayı nasıl oluyor mala anlatır gıbı anlatırmısın kımı yok 6 ayda ıme atılması lazım dıyor falan
kımıde hıc ugrasmak ıstemıyosan tr kaydı olustur dıyo onada cok para ıstıyolarmıs bızı bır aydınlatı ver sana zahmet :)
YD iPhone'lar üzerinden örneklendireyim.
Her iPhone'da 2 IMEI numarası yani 2 sim kart var. 2 E sim, 2 fiziksel sim veya 1 e sim bir fiziksel sim olarak. bir kaç ülke dışında her ülkede 1 e sim ve 1 fiziksel sim girişi var, TR'de dahil.
Bu sim girişlerinin YD oldukları için TR'de 4 ay kullanıma açık olma hakları var. 2 simden 8 ay yapar. Her yıl bu 8 ay hakkın dolunca cihaz aramalara kapanıyor. Yıl başından sonra tekrar 4+4 ay olarak kullanıma açılıyor. İster kaydet ister kaydetme. Kaydetmek için bir süre lazım değil. İstersen 5 gün sonra istersen 2 yıl sonra kaydet.

YD iPhone'lar üzerinden örneklendireyim.
Her iPhone'da 2 IMEI numarası yani 2 sim kart var. 2 E sim, 2 fiziksel sim veya 1 e sim bir fiziksel sim olarak. bir kaç ülke dışında her ülkede 1 e sim ve 1 fiziksel sim girişi var, TR'de dahil.
Bu sim girişlerinin YD oldukları için TR'de 4 ay kullanıma açık olma hakları var. 2 simden 8 ay yapar. Her yıl bu 8 ay hakkın dolunca cihaz aramalara kapanıyor. Yıl başından sonra tekrar 4+4 ay olarak kullanıma açılıyor. İster kaydet ister kaydetme. Kaydetmek için bir süre lazım değil. İstersen 5 gün sonra istersen 2 yıl sonra kaydet.
sagol hocam
tek anlamadıgım e sım olayı nedır sahte sım falanmı

sagol hocam
tek anlamadıgım e sım olayı nedır sahte sım falanmı
XR ve XS serisinden sonraki cihazlarda e sim diye bir şey var. Operatöre gidip sim parası ödeyip bir QR kod alıyorsun bunu cihaza okutarak cihazın içerisine kendi numaranı işleyebiliyorsun.

XR ve XS serisinden sonraki cihazlarda e sim diye bir şey var. Operatöre gidip sim parası ödeyip bir QR kod alıyorsun bunu cihaza okutarak cihazın içerisine kendi numaranı işleyebiliyorsun.
tessekkürler hocam sagolun

Önceden S20 Fe deneyimim var zaten. Asıl amacım YD olduğu içindi. Teşekkürler.
Dostum s20fe de ekran dokunma sorunu yaşadın mı yakınlık sensörü olarak kamera kullanıldığı için ben acayip sorun yaşıyorum. Ayarlardan yanlışlıkla dokunmayı engellemeyi kapatınca sorun düzeliyor ama cebimde sürekli ekrana dokunuyor parmak izini deniyor kilitliyor felan. Kafayı yedirdi telefon. İlk s20 fe yi bundan dolayı iade ettim ikincide de aynı sorun var bie yıldır da kullanıyorum.

Dostum s20fe de ekran dokunma sorunu yaşadın mı yakınlık sensörü olarak kamera kullanıldığı için ben acayip sorun yaşıyorum. Ayarlardan yanlışlıkla dokunmayı engellemeyi kapatınca sorun düzeliyor ama cebimde sürekli ekrana dokunuyor parmak izini deniyor kilitliyor felan. Kafayı yedirdi telefon. İlk s20 fe yi bundan dolayı iade ettim ikincide de aynı sorun var bie yıldır da kullanıyorum.
2 yıl önce kullanıyordum hatırlamıyorum.

bende m51 war aynı sorunu ayarlar-ekran- yanlıslıkla dokunma korumasını kapatarak cozdum

Bende Samsung s serisi almayı düşünüyorum ama kasma donma oluyo diyolar 1-2 yıl
sonra o doğru mu?

hocam sıfırı 6200 olan ürünü 5000e satamazsınız zaten ikinci el de sıfıra yakın bile olsa
Hocam türkiyede bütün ilanlar arasında bu temizlikte olmasına rağmen en ucuza satan benim. 200tl ucuza satan 1-2 kişi var aynı modeli. Onlar da ya yurt dışı ( ne artısı veya eksisi var bilmiyorum) yada çizik dolu.

2. nesil iPhone SE'den yaklaşık 8 ay kadar önce Galaxy s23'e geçtim. Pişmanım. Telefon hızlı, donmuyor, performans olarak herhangi bir sıkıntısı yok ama ios'daki kullanım kolaylığı, sadelik yok. Ayrıca kamerasından da memnun değilim.

Bende Yurtdışı 11 den A34 e geçtim memnun değilim çünkü 11 kadar iyi değil ama şartlar bunu gerektiriyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,663
Üyeler
187,952
Son üye
BurHAN98987190
Geri