iPhone 12'den S21'e geçtim.

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,358
Çoğu kişinin bildiği üzere Yurtdışı 12 kullanıyordum. Kendi cihazımı tanıdık biriyle takasladım. Üzerine 1000 TL vererek S21 aldım. Umarım pişman olmam uWu (Pişman olmayacağımı biliyorum telefonu beklentilere göre aldım) Yakında S21 incelemesi gelir.

Çoğu kişinin bildiği üzere Yurtdışı 12 kullanıyordum. Kendi cihazımı tanıdık biriyle takasladım. Üzerine 1000 TL vererek S21 aldım. Umarım pişman olmam uWu (Pişman olmayacağımı biliyorum telefonu beklentilere göre aldım) Yakında S21 incelemesi gelir.
Neden değişim ihtiyacı duydunuz hocam

S23 Alıcam bende ama kararsızım

Hocam ekran olarak sizi iphone göre çok tatmin edecektir fakat ekosistem ve işletim sistemi için aynısını söyleyemeyeceğim

Hocam ekran olarak sizi iphone göre çok tatmin edecektir fakat ekosistem ve işletim sistemi için aynısını söyleyemeyeceğim
120 Hz kastediyorsan 2 saat sonra standart bir hale gelecek. Bakacağız. Önceden de Samsung cihaz kullandım deneyimliyim.

12 daha iyi :/

Hayırlı olsun hocam
Güle güle kullanın

İphone ekosistemi ve akıcılığı bi ayrı bende andırdan 13 e geçtim iphone telefonmus harbi ilerde 13 proya geçmeyi planlıyorum 120hz iphonde ayrı bir şey

İphone ekosistemi ve akıcılığı bi ayrı bende andırdan 13 e geçtim iphone telefonmus harbi ilerde 13 proya geçmeyi planlıyorum 120hz iphonde ayrı bir şey
Bende de Airpods 3 ve Watch 5 var. Bunlara da elveda diyeceğim.

Bende de Airpods 3 ve Watch 5 var. Bunlara da elveda diyeceğim.
Samsung olarak saat kulaklık düşünüyorsan daha ucuza gelir bende galaxy watch 4 ile buds fe var severek kullanıyorum 2 sini de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,527
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri