TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
optimizasyon farkları ayrıca a serisi sorunlu çok sorun açmıştı başımaama biri 3200 biri 4500
optimizasyon farkları ayrıca a serisi sorunlu çok sorun açmıştı başımaama biri 3200 biri 4500
Olay bataryadan ziyade verimli güç tüketimi.ama biri 3200 biri 4500 mah batarya
Benimde artık ilk izlenimlerim iOS’dan devam edeceğimi gösteriyor. Alırken bide reise aldık zaten aynı konudan bende muzdaribim.ios güzel dimi bende geçtim başka telefona geçmem artık ios dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:
41k olmasının Apple'ın suçu yok onu reise anlatacaksın
yok biliyorum da optimize bu kadar olduğunu bilmiyordumOlay bataryadan ziyade verimli güç tüketimi.
ben almadımBenimde artık ilk izlenimlerim iOS’dan devam edeceğimi gösteriyor. Alırken bide reise aldık zaten aynı konudan bende muzdaribim.
Ben yurtdisi aldim reis bugun uzgunBenimde artık ilk izlenimlerim iOS’dan devam edeceğimi gösteriyor. Alırken bide reise aldık zaten aynı konudan bende muzdaribim.
Valla bizim evdeki 6 yıllık j3 hala çalışıyor fakat ekranı bozuk.Onuda kardeşim bisikletle başardı.Genelde fanboy değilim ama iphone kullanan kitle ile android kullanan kitleye bakınca android telefonlar 2-3 seneye çöp oluyor. Ama günümüzde hala iphone 5s kullanan var 6s kullanan var. Kaç kişi iphone 5s ve 6 serisinin piyasaya çıktığı tarihtehi android telefonu kullanabiliyor?
İphoneda aslında yazılıma para veriyoruz şahsen ben kısıtlandığımıda düşünmüyorum tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor kısıtlanmaktan kasıt ne acaba?
Bence iphoneda en kötü durum yan ürünlerin pahalı olması. Bir de bir masada tek iphone seninkiyse hep fotoğraf onunla çekmek istiyorlar
Kayıt ücretiBen yurtdisi aldim reis bugun uzgun
Kayitta ettirmedim 8 ay neyime yetmiyorKayıt ücreti
Geriye kalan 4 ayKayitta ettirmedim 8 ay neyime yetmiyor